Koti > Laatu takuu

Laatu takuu

Laadunhallintajärjestelmän sertifiointi

Laadunhallintajärjestelmän sertifikaatti rekisteröi ISO 9001: 2008. Kaikki toimistossa ja jakelukeskuksessa olevat tuotteet ovat globaalilupaa ja täyttävät avaruuslennon jakelijan kysynnän sekä laatujärjestelmän sertifioinnin kansallisen puolustuksen.
Rekisteröinnin jälkeen asiakkaillemme näytetään, että topmanagement on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen alkuperäisiä komponentteja, joilla on vähiten väärennöksiä.

Ympäristöpolitiikka

YIC on kiinnittänyt huomiota ympäristön suojeluun estääkseen pilaantumisen syntymisen ja tyydyttävät tarve huoltoon ja ympäristönsuojeluun. Yhdymme käsiimme asiakkaidemme, toimittajien ja yhteisöjemme kanssa saadaksemme lisää tietoa ympäristöympäristöongelmista ja tuemme osuustoiminnan optimoinnin työtä vähentäen mahdollisimman paljon kauppaa ympäristöön.

YIC: n lausunto

YIC väittää, että kaikki myydyt tuotteet ovat 100% aitoja. Jokainen tuote on testattu huolellisesti ennen asiakkaalle lähettämistä. Tavoitteena on vastata asiakkaistamme ja tehdä niistä tyydyttäviä.

Laatupolitiikka

YIC on sitoutunut ilahduttamaan ja hämmästyttämään asiakkaitamme asiakaspalvelun huippuosaamisen, tilaustarkkuuden ja aikataulun mukaisesti. Tämä täyttyy sitoutumistamme prosessien, palveluiden ja tuotteiden jatkuvaan parantamiseen.

Testinglab-tuki

YIC varmistaa, että kaikki toiminnot eivät ole ongelmia ennen poistoa. Kaikki osat ovat osa QC Dep., Voimme toimittaa ammatillisen testaustekniikan. Sisällytä toimintojen testaus, silmämääräinen tarkastus, röntgenkuvaukset, juotettavuustestaus ja asetaattien poisto. Takuu Kaikki komponentit ovat ongelmia, joilla on vähiten riski asiakkaalle.
Lähetä kysymyksesi laatusta tai pyydä virheellisiä toimenpiteitä laatuun. Kysymyksemme laatujärjestelmästämme ovat vapaita ottamaan meihin yhteyttä. Sähköposti: Info@YIC-Electronics.com

Functionstesting

Kaikki testatut toiminnot ja parametrit, joihin viitataan asfull-funktiona testinä alkuperäisten eritelmien, sovellusnumeroiden tai asiakassovelluskohteiden mukaan, ovat kaikki testausvälineiden, mukaan lukien DC-parametrit, täydelliset toiminnot, mutta eivät sisällä AC-parametrien analysointia ja todentamista koskevaa osaa ei-irtotavasta testistä parametrien rajat.

Silmämääräinen tarkastus

Stereoskooppisen mikroskoopin käyttö, komponenttien ulkonäkö 360 asteen havainnointiin. Tarkkailun tilan painopiste on tuotepakkaus; sirutyyppi, päivämäärä, erä; painatus- ja pakkaustila; pinarrangement, coplanar kanssa pinnoittaminen tapauksessa ja niin edelleen.
Silmämääräinen tarkastus voi nopeasti ymmärtää vaatimuksen alkuperäisten valmistajien ulkoisten vaatimusten, antistaattisten ja antistaattisten standardien ja käytettävien tai kunnostettujen vaatimusten täyttämisestä.

X-Rayinspections

Röntgentutkimus, komponenttien kulku 360 °: n kaikissa havainnoissa, komponenttien sisäisen rakenteen määrittämiseksi alikokeiden ja pakettiyhteystilojen perusteella, näet, että suuri määrä näytteitä alitesti on sama tai seos (Sekoitettu -Up) ongelmat syntyvät; he eivät ole ymmärtäneet testattavan näytteen oikeellisuutta. Yhteensopivuustodistuksen tärkein paketti, jos haluat tietää sirujen ja pakettiyhteyden pinien välillä on normaalia, sulkematta avaimen ja avoimen kaapelin oikosulun.
Asetonpoiston tarkistus
Laitteen pinnan yksityinen avain tekstin ja kuvakkeiden reagoimiseksi asetonipyyhkimiseksi ja alhaisemman musteen uudelleen merkitseminen voidaan helposti poistaa.
Visual Inspection X-Ray Analysis Decapsulation Analysis Spectrometer Dimension Verification