Koti > Uutiset > Yhdysvaltain energiaministeriön uudet määräykset: LED-lamppujen energiapolitiikan peruuttaminen

Yhdysvaltain energiaministeriön uudet määräykset: LED-lamppujen energiapolitiikan peruuttaminen

Yhdysvaltain energiaministeriö (DOE) viimeisteli 5. syyskuuta uuden säännön. 1. tammikuuta 2020 alkaen LED-lamppujen siirtymäkäytäntö peruutetaan. Monet uskovat, että tarkistettu politiikka on elvyttänyt Obaman vuonna 2017 hyväksymät energiatehokkuusstandardit ja hidastaa LED-valojen päivitysprosessia.

On todettu, että DOE ehdotti tätä käytäntöä 19. helmikuuta 2019 yleisen valaistuksen (GSL) ja yleisten hehkulamppujen (GSIL) määritelmän ja muiden täydentävien määritelmien poistamiseksi energiatehokkuusstandardeja käyttämällä.

Yhdysvaltain energiansäästötalouden neuvosto (ACEEE) analysoi, että jos energiatehokkuusstandardit poistetaan kaikista hehkulampuista, yhdysvaltalaiset kuluttajat käyttävät jopa 14 miljardia dollaria vuodessa, ja takaisinsoitto energiatehokkuusstandardit lisäävät ilmastonmuutospäästöjä vuosittain noin 38 miljoonaa tonnia.

Toisaalta Kansallinen sähkövalmistajien liitto (NEMA) suhtautui myönteisesti lopulliseen sääntöyn ja väitti, että DOE: n lopullinen sääntö ei vaikuta energiatehokkaan valaistuksen jatkuvaan nopeaan käyttöönottoon markkinoilla tulevina vuosina.