Koti > Uutiset > TSMC: n erinomaiset toimittajat lisääntyvät Taiwanin tehtaissa, ASML: n toimitusjohtaja: merkitys kasvaa

TSMC: n erinomaiset toimittajat lisääntyvät Taiwanin tehtaissa, ASML: n toimitusjohtaja: merkitys kasvaa

TSMC piti 5. toimitusketjun hallintafoorumin. Kiitos kaikille toimittajille heidän erinomaisesta panoksestaan ​​tänä vuonna avuksi 7-nanometrin prosessikapasiteetin laajentamisessa, uusien laitosten perustamisessa 5-nanometristen prosessien valmistamiseksi ja teknologisen kehityksen edistämisessä. On syytä huomata, että toisin kuin aikaisemmin, taiwanilaiset toimittajat esiintyivät voittajana tänä vuonna, mikä osoittaa, että Taiwanin puolijohdeketjun merkitys kasvaa vähitellen kauppasodan aikana.

Vaikka presidentti Wei Zhejia ei pystynyt osallistumaan kokoukseen, hän totesi lehdistötiedotteessa, että yritys lisää nopeasti kehittyneen teknologian kapasiteettiaan auttaakseen asiakkaita luomaan maailman, jossa kaikki on kytketty ja laskentateho on kaikkialla. Kiitos paljon toimittajakumppaneidesi tuesta ja avusta, jotta TSMC voi edelleen vahvistaa teknologiajohtajuuttaan ja huippuosaamistaan ​​valmistuksessa. Toivomme tulevaisuudessa jatkaa kestävää kasvua yhdessä toimittajakumppaneidemme kanssa ja täyttääksemme yhteiskuntavastuumme.

TSMC kutsui yli 700 toimittajaa maailmanlaajuisesta puolijohdeteollisuudesta toimittamaan laitteita, raaka-aineita, pakkauksia, testausta, tehdaspalveluita, tietojärjestelmiä ja -palveluita, ympäristönsuojelua ja jätteiden hävittämistä, ja jakoi erinomaiset suorituspalkinnot 14 erinomaiselle laitteelle, raaka-aineille ja tehtaalle asioiden toimittajat.

Erityisesti aikaisemmat voittajat olivat melkein ulkomaisia ​​liikemiehiä. Tämän vuoden voittajalista sisältää Taiwanin erikoistumisen, Hanin ja Tangin sekä keskinäisen avun rakentamisen. Niistä Taiwanin erikoistuminen erikoistuneen kaasutekniikan tarjoamiseen perustettiin vasta kuusi vuotta sitten, mikä on melko uusi yritys. Lisäksi TSMC kiitti myös keskinäisen avun rakentamista, Hanin ja Tangin dynastioita voimakkaasta avustaan ​​siviilirakennusten ja tehdastilojen rakentamisessa. ASML: n toimitusjohtaja Peter Wennink kertoi tunteneensa taiwanilaisten tavarantoimittajien merkityksen kasvavan kansainvälisessä teknologiakilpailussa.

Tämän vuoden erinomaisten tavarantoimittajien luettelo sisältää myös soveltuvia materiaaleja, jotka ovat tehneet yhteistyötä tekniikan TSMC: n, Taiwan Scitechin ja Teradynen kanssa; Esmol, Colin R & D, Tokyo Willem, jotka tukevat massatuotannon kiihtymistä; tuki kemian materiaaleille ja laitteille: Ebara Manufacturing Co, Kanto Xinlin Technology, Merck Advanced Technology ja Shin-Etsu Chemical, joka toimittaa keltaisen valon tekniikan materiaaleja, tarjoaa piikiekkojen voiton.