Koti > Uutiset > TE Connectivity ostaa MEMS-paineanturivalmistajan Silicon Microstructures

TE Connectivity ostaa MEMS-paineanturivalmistajan Silicon Microstructures

James Consultingin mukaan TE Connectivity ostaa Silicon Microstructures, MEMS-paineanturivalmistaja, joka sijaitsee Kaliforniassa, saksalaiselta puolijohdeyhtiöltä Elmos Semiconductorilta.

Elmos osti piimikrostruktuurit vuonna 2001. Silicon Microstructures on 25-vuotinen historia, ja sillä on oma MEMS fab Kaliforniassa, missä se kehittää ja valmistaa MEMS-paine- ja virtausantureita teollisuus- ja autosovelluksiin, mukaan lukien ultra matala jännite, erittäin korkea paine, kova ympäristöjä ja tilaa. Liittyvät tuotteet rajoitettuihin sovelluksiin.

Silicon Microstructures laajentaa terveydenhuollon liiketoimintaansa myös tuotteilla, kuten IntraSense. Invasiivisten lääkinnällisten laitteiden paineen mittaamiseen in vivo käytetään IntraSense-perheen pietsoresisitiivisiä MEMS-paineantureita.

Silicon Microstructuresin IntraSense-tuotelinja invasiivisiin lääkinnällisiin laitteisiin, kuten katetrit ja endoskoopit

Elmos Semiconductorin toimitusjohtaja Anton Mindl sanoi lausunnossaan: "IntraSense-tuoteperhe on nyt saavuttanut tietyn vaiheen, ja sitä voidaan markkinoida nopeammin hyvin rahoitetun kumppanin kautta, jolla on laaja markkinapohja (kuten TE). Laajenna tulot."

Elmosin mukaan Pii-mikrorakenteiden myynti merkitsee Elmosin MEMS-liiketoiminnan lopettamista. Elmos keskittyy ydinpuolijohdeliiketoimintaansa lähinnä autoteollisuuden viestintään, turvallisuuteen, voimansiirtoon ja verkkoratkaisuihin.

TE Connectivity toteuttaa kaupan tytäryhtiönsä Measurement Specialties (Pennsylvania, USA) kautta, ja Silicon Microstructures tulee osaan anturivalmistajaan Measurement Specialties. Mittauserikoisuudet itse osti TE Connectivity vuonna 2014. Kaupan odotetaan synnyttävän synergiaa Silicon Microstructuresin MEMS-suunnittelu- ja valmistusominaisuuksien välillä yhdistettynä TE Connectivity -yhtiön toiminta-asteikolla, asiakaskunnalla ja olemassa olevilla antureilla.

Kaupan odotetaan toteutuvan vuoden 2019 loppuun mennessä, eikä osapuolet ole ilmoittaneet kaupan tarkkaa määrää.