Koti > Uutiset > Suntech tulee Kazakstanin aurinkosähkömarkkinoille

Suntech tulee Kazakstanin aurinkosähkömarkkinoille

Suntech tuli menestyksekkäästi Kazakstanin energiamarkkinoille yhteistyössä Goldbeck SolarGmbH: n kanssa. Ensimmäisenä Suntechin tärkeänä projektina tullessaan Kazakstanin markkinoille Agadyr-projekti käytti yli 150 000 erittäin tehokasta monipiikomoduulia, joiden kokonaiskapasiteetti oli 50 MW. Agadirin aurinkovoimalaitos sijaitsee Karagandassa, Kazakstanissa. Se on tasainen sijainti, kuiva ilmasto ja erinomaiset valaistusolosuhteet. Vuotuinen suoran aurinkosäteilyn kesto on noin 2600 tuntia. Alueen sademäärä ja kosteus ovat kuitenkin epävakaita ja lämpötilan muutos vuodessa nousee noin 80 ° C: seen, mikä on suuri haaste voimalaitoksen toiminnalle ja kunnossapidolle. Siksi avain projektin onnistumiseen on komponenttien laatu ja käyttöikä; Suntechin 12 vuoden tuotetakuu ja 25 vuoden lineaarinen takuukomponentti ovat täysin projektivaatimusten mukaisia. Pariisin ilmastosopimuksen mukaan Kazakstan on sitoutunut vähentämään hiilidioksidipäästöjään 15 prosentilla vuonna 2030 vuoteen 1990 verrattuna. Lisäksi Kazakstan suunnittelee, että uusiutuvan energian osuus on puolet energian kokonaiskulutuksesta vuoteen 2050 mennessä. Agadirin aurinkoenergian valmistuminen. voimalaitos symboloi tärkeätä askelta energian omavaraisuuden ja uusiutuvan energian kehittämisessä Karagandassa ja Kazakstanissa; Suntech jatkaa yhteistyötään GoldbeckSolarin kanssa auttaa Kazakstania ja sen ympäröiviä markkinoita uudistamaan energiateollisuuttaan. Ja muunna se perinteisestä energiasta vihreään energiaan.

Maailmanlaajuisesti tunnettu aurinkosähkövalmistajana Suntech harjoittaa kiteisen piin aurinkokennojen ja komponenttien tutkimusta ja kehitystä ja tuotantoa. Vuonna 2001 perustetulla yrityksellä on myyntiä yli 80 maassa ja alueella ympäri maailmaa. Yhtiö on aina sitoutunut parantamaan tuotteiden muuntamisen tehokkuutta, vahvistamaan jatkuvasti uusien tekniikoiden tutkimusta ja kehittämistä, parantamaan valmistustekniikkaa ja tarjoamaan asiakkaille korkealaatuisia, luotettavia ja kustannustehokkaita aurinkosähkötuotteita. Huipputeknologia ja erinomainen valmistus.

GoldbeckSolar on kansainvälinen yritys, joka on erikoistunut avaimet käteen -projekteihin kaupallisille, teollisille ja suurille PV-voimalaitoksille. Kehitämme ja integroimme korkeimman tason tekniikkaa laajan kokemuksemme kautta koko arvoketjussa ja tarjoamme ammattitaitoisia, luotettavia ja kannattavia palveluita. Maksimoimme asiakkaidemme voitot ja minimoimme riskit.