Koti > Uutiset > Äkillinen! USA lisäsi 28 kiinalaista yritystä päästäkseen yhteisöluetteloon

Äkillinen! USA lisäsi 28 kiinalaista yritystä päästäkseen yhteisöluetteloon

Mitä tulee siihen, että USA: n osapuoli tarkistaa uudelleen "yhteisöluetteloa" ikään kuin ukkonen, se räjähti varhain aamulla.

Yhdysvaltain kauppaministeriön teollisuusturvallisuusvirasto (BIS) julkaisi 7. lokakuuta Yhdysvaltain aikaa ennakkoon lopullisen säännön liittovaltion rekisterissä, nimeltään "yksikkö", joka on lueteltu vientihallintoasetusten (EAR) luvun 744 lisäasiakirjassa 444 Yksikkö Lista tarkistettiin sisällyttämään 28 kiinalaista yhteisöä vientivalvontayksiköiden luetteloon.

Lopullinen päätös julkaistaan ​​virallisesti 9. lokakuuta liittovaltion rekisterissä, ja voimaantulopäivä määritetään, kun se virallisesti julkaistaan.

Seuraava on luettelo tällä kertaa lisätyistä 28 uudesta yrityksestä ja laitoksesta:Alalla on huolestuttavaa, että 28 äskettäin lisätyn yrityksen joukossa on listattu Dahua, Hikvision, Shangtang Technology, Yitu Technology, Keda Xunfei, Defiance Technology, Meiya Boke ja Yuxin Technology 8 Home Technology Company. Tämän hätätilanteen lievittämiseksi 7 kahdeksasta yrityksestä vastasi asiaan ensimmäistä kertaa.

Hikvision jousitus

Tapahtuman jälkeen Hikvision antoi välittömästi tiedonannon suuronnettomuuksien keskeyttämisestä. Hakemuksensa jälkeen Shenzhenin pörssiin, Hikvision on keskeytetty markkinoiden avaamisen jälkeen 8. lokakuuta 2019 ja aloittanut kaupankäynnin 10. lokakuuta 2019.

Samaan aikaan 8. lokakuuta Hikvisionin vanhempi varapuheenjohtaja ja pääsihteeri Huang Fanghong kertoi, että Hikvision vastusti voimakkaasti Yhdysvaltain kauppaministeriön sisällyttämistä yritykseen yhteisöluetteloon. Tällä päätöksellä ei ole tosiasiallista perustaa, ja se vaatii Yhdysvaltain hallitusta olemaan oikeudenmukainen ja oikeudenmukainen. Syrjimättömyyden periaate tutkittiin ja poistettiin Hikvision uudelleen yhteisöluettelosta. Samanaikaisesti Hikvision hyväksyy kaikki kohtuulliset ja tarkoituksenmukaiset taloudelliset ohjelmat yhtiön ja sen kumppaneiden oikeuksien turvaamiseksi. Samaan aikaan toteutamme erilaisia ​​vastaussuunnitelmia, ja yrityksellä on kyky tarjota asiakkaille laadukkaita tuotteita ja palveluita jatkuvasti ja tasaisesti.

Dahuan osakkeet keskeytettiin

Kuten Hikvision, Dahua ilmoitti 8. lokakuuta iltapäivällä, että yhtiölle ilmoitettiin, että Yhdysvaltain kauppaministeriö aikoo sisällyttää kahdeksan kiinalaista yritystä yhteisöluetteloon, ja yritys sisällytettiin. Yhtiön osake lakkautetaan markkinoilta 8. lokakuuta, ja se jatkaa kauppaa viimeistään 10. lokakuuta.

HKUST News laski 2,67%

HKUST on ainoa pörssiyhtiö, joka ei ole päättänyt hakea keskeyttämistä, mikä myös aiheutti yhtiön osakekurssin vaihtelun 8. lokakuuta. Kokonaisvaihtelu ei kuitenkaan ole suuri. Tällä asialla ei ole selvää vaikutusta yhtiön osakekurssiin. Päättymisen jälkeen HKUST ilmoitti sulkeutuneensa 31,01 juanilla / osake, laskua 2,67%.

Keda Xunfei kertoi, että yrityksellä on maailman johtava tekoälyn ydinteknologia. Nämä kaikki ydinteknologiat ovat peräisin HKUST: n itsenäisestä tutkimuksesta ja kehittämisestä, ja niillä on itsenäiset immateriaalioikeudet. Yhteisöluettelon sisällyttämisellä ei ole merkittävää vaikutusta yhtiön päivittäiseen toimintaan. Yhtiöllä on suunnitelmia tähän tilanteeseen ja se tarjoaa jatkossakin asiakkaille laadukkaita tuotteita ja palveluita.

Keda Xunfei painotti myös, että yritys puolustaa aktiivisesti Sunshine Health -yrityksen arvoja, noudattaa sovellettavia lakeja ja määräyksiä, ja tuoteteknologiaa käytetään laajasti sosiaalisilla ja osallistavilla aloilla, kuten koulutus ja sairaanhoito. Vetoamme aktiivisesti Yhdysvaltojen asianomaisiin ministeriöihin.

Halveksi tekniikkaa: ota vastaussuunnitelma

Edellä mainittujen kolmen pörssiyhtiön lisäksi Vision Technology, joka on käynnistänyt listautumisannin, vastasi tähän asiaan myös tänään. Teknologiailmoituksen huolimatta vastustamme voimakkaasti tätä päätöstä sen tosiasian suhteen, että Yhdysvaltain kauppaministeriö on sisällyttänyt halveksunnan luetteloon yhteisöihin ilman tosiasiallista perustaa.

Haastatellen johtavaa keinoälyn yritystä Kiinassa, keskitymme tarjoamaan yritystietoratkaisuja asiakkaillemme. Otamme kiinni tehtävästä ”tehdä ihmiskunnasta tekoäly” alusta loppuun saakka, varmistaaksemme, että teknologiallamme on positiivinen vaikutus yhteiskuntaan ja että noudatamme kaikkia palveluiden tarjoamia alueita. Lait ja asetukset. Me noudatamme tiukasti tietosuoja- ja tietosuojakäytäntöjä.

Vastauksena Yhdysvaltain kauppaministeriön toimintaan halveksunta ryhtyy vastatoimenpiteisiin kaikissa suhteissa ja tarjoaa edelleen asiakkaille vakaita ja korkealaatuisia palveluita ammattimaisella ja luotettavalla tekniikalla ja tuotteilla. Pidämme yhteyttä Yhdysvaltojen hallitukseen ja kauppaministeriöön ja päivitämme asiaankuuluvat tiedot reaaliajassa.

Lisäksi Shangtang Technology, Meiya Baike ja Yitu Technology, jotka ovat myös luettelossa, ovat myös ilmaisseet uuden "kokonaisuusluettelon".

Shang Tang -teknologia: maksimoi yrityksen etujen suojaaminen

Shang Tang Technology sanoi, että vastustamme voimakkaasti Shang Tang Technologyn sisällyttämistä Yhdysvaltain kauppaministeriön yksiköiden luetteloon, ja kehotti Yhdysvaltain hallitusta tutkimaan sitä uudelleen.

Noudatamme tiukasti asiaankuuluvien maiden ja alueiden lakeja ja määräyksiä. Samanaikaisesti kehitämme ja toteutamme tiukkoja eettisiä standardeja tekoälytekniikan käytölle, jotta keinotekoisen älytekniikan tekniikka saadaan oikealle sovellukselle ja edistetään tekoälyn tekniikan kehitystä vastuullisimmalla tavalla.

Shangtang Technology viestii aktiivisesti kaikkien osapuolten kanssa mahdollisimman pian oikeudenmukaisen ja tasapuolisen kohtelun varmistamiseksi. Luotamme siihen, että pystymme maksimoimaan asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme, sijoittajiemme ja työntekijöidemme suojan.

Mayaco: ulkomaisten tulojen osuus on alle 1%

Meiyabo kertoi, että yritys on keskeinen ohjelmistoyritys kansallisessa suunnittelussa. Suurin osa yrityksen ohjelmistotuotteista on itse kehitettyjä ja niillä on itsenäiset immateriaalioikeudet. Pieni joukko ohjelmistotuotteiden toimittajia on pääosin kotimaisia ​​yrityksiä, joilla on itsenäisiä immateriaalioikeuksia. Tärkeimmät yrityksen ostamat tukilaitteistot ovat yleiskäyttöön ja kaupalliseen tyyppisiä kokonaisia ​​koneita ja moduuleja, jotka ovat erittäin vaihdettavia, ja suurin osa toimittajista on kotimaisia ​​valmistajia. Yhtiön pääasiakkaat ovat kotimaisia, ja ulkomaisen myynnin osuus on pieni, alle 1% yhtiön myyntituloista. Tämä huomautus osoittaa, että Yhdysvaltojen mustalla listalla vientivalvonnasta on hyvin rajallinen vaikutus.

Teknologian mukaan: odotetaan, että heitä kohdellaan oikeudenmukaisesti

Yrityksen julkilausuman mukaan se vastusti voimakkaasti Yhdysvaltojen kauppaministeriön sisällyttämistä "yhteisöluetteloon". Startupina, joka on sitoutunut yhdistämään johtavan tekoälyn tekniikan teollisuuden sovelluksiin, EtuTech on pyrkinyt rakentamaan turvallisemman, terveellisemmän ja mukavamman maailman alusta alkaen. Teknologinen innovaatio antaa kaikille ihmisille voimavaroja ja on käyttövoima pyrkimyksissämme ratkaista maailmanluokan ehdotuksia. Noudatamme kaikkia lakeja ja määräyksiä maissa ja alueilla, joissa tarjoamme palveluita, ja noudatamme tekoälyn tekniikan oikeaa käyttöä. Etu Technology kommunikoi aktiivisesti asiaan liittyvien osapuolten kanssa asiasta ja odottaa Yhdysvaltojen hallituksen kohtelevan sitä oikeudenmukaisesti ja oikeudenmukaisesti.

Lehdistöajankohtana seitsemän kahdeksasta kiinalaisesta teknologiayrityksestä, jotka ovat mukana uusien yksiköiden luettelossa, on vastannut tähän asiaan, jättäen vain yhden yhtiön tuotteista.