Koti > Uutiset > Etelä-Korean CPU-markkinat ovat muuttumassa, Wannian suosituin AMD puristaa Inteliä

Etelä-Korean CPU-markkinat ovat muuttumassa, Wannian suosituin AMD puristaa Inteliä

Intelin vähentyneen huippuluokan prosessorien (keskusyksiköiden) tarjonnan ansiosta AMD on voittanut korealaisten kuluttajien suosion, joilla on korkeat kustannustehokkuudet. Vuoden toisella sijalla oleva AMD nousee nopeasti markkinoille.

Etelä-Korean IT-hintaympäristö Danawa kertoi toisella, että AMD: n markkinaosuus Etelä-Koreassa oli viime kuussa 53,58% ja se voitti 46,42% Intelistä. Vuoden alussa AMD: n markkinaosuus oli vain noin 40%, mutta heinäkuusta lähtien AMD: n markkinaosuus on alkanut ylittää Intelin.

Korean talousuutisien mukaan "fnnews" Raportin mukaan asiantuntijat uskovat, että Intel CPU: n epävakaan tarjonnan ja korkean kokoonpanon sisältävien pelien suosion vuoksi tänä vuonna AMD keräsi nopeasti suusanallisesti ja voitti useita ostotilauksia.

Esimerkiksi Korea Telecom KT ja Jooyon Technology allekirjoittivat tämän vuoden kesäkuussa koulutussuunnitelman, joka sisälsi 18 miljardin voiton ja 45 000 tietokoneen toimitussopimuksen, jotka kaikki oli varustettu AMD Athlon -prosessoreilla. Lisäksi suurin osa 30 000 tietokoneesta, jotka Danawa toimittaa Korean armeijalle, on varustettu AMD-tuotteilla.

AMD: hen liittyvät ihmiset kertoivat, että aiemmin tarjouspyyntöilmoituksissa on usein ollut huonoja käytäntöjä Intel-prosessorien nimeämisessä. Viime aikoina Intel ja AMD ovat tulleet yhä enemmän luetteloon.

Toisaalta Korean teollisuus uskoo yleisesti, että vaikka markkinoita hallitsevat yhä yhdeksännen sukupolven Intel-prosessorit, kokoonpantujen tietokoneiden markkinoilla AMD: n etusija on alkanut kasvaa ja AMD paistaa edelleen Korean markkinoilla. Ennen sukupolvea pelkään, että markkinoiden kehitystä on vaikea kääntää.

Alan merkittävät ihmiset huomauttivat, että suurten yritysbrändien tietokoneiden käytön kannalta kuluttajat ja valmistajat pitävät edelleen Inteliä, mutta kustannustehokkaisiin kokoonpanotietokonemarkkinoihin, pk-yrityksiin, AMD on houkuttelevampi, mutta Intelin odotetaan lainaa 10 sukupolvea. Suoritin muuntaa markkinatunnelman, mutta erityistä listausaikataulua ei vielä ole.