Koti > Uutiset > Sony CFO: Pelkää, että epidemiatilanne saattaa korvata positiivisten kuva-anturien liiketoiminnan

Sony CFO: Pelkää, että epidemiatilanne saattaa korvata positiivisten kuva-anturien liiketoiminnan

Nikkei News -lehden mukaan Sony piti äskettäin taloudellista raporttia. Sonyn talousjohtaja Shiji Yushu kertoi, että Sonyn kuva-anturiliiketoiminnalla on vahvaa kysyntää, mutta on huolissaan siitä, että uusi koronaviruksen keuhkokuume vaikuttaa sen tuotantoon.

On selvää, että Sony nosti aiemmin tämän vuoden kuvakennojen myyntitavoitteensa 940 miljardiin jeniin aiemmin arvioidusta 890 miljardista jenistä, mikä on 32% enemmän kuin vuotta aiemmin. Shiji Yushu huomautti, että kuvasensorien tuotannon lisäämissuunnitelma etenee normaalisti ja että laitteet ovat tällä hetkellä täydessä kapasiteetissa.

Mutta samalla hän on huolissaan myös siitä, että uudella koronaviruksen keuhkokuumeepidemialla on suurin vaikutus älypuhelinten kuva-anturien ja modulaaristen osien tuotantoon: "Viruksen leviämisen suhteen emme voi kieltää, että se saattaa aiheuttaa ketjulla on ollut valtava vaikutus. Jos asiat menevät pahimpaan suuntaan, tämän epidemian kielteiset vaikutukset kompensoivat suoritusodotusten lisääntymisen tänä vuonna. "

On todettu, että Sonyn neljä tehdasta Jiangsussa, Guangdongissa ja Shanghaissa lykkää työn aloittamista 10. helmikuuta. Nämä neljä tehdasta tuottavat pääasiassa televisioita, kameroita ja muita tuotteita.

Sony sanoi, että se ei pystynyt arvioimaan tarkasti puhkeamisen vaikutusta kuvakennoliiketoimintaan. Nikkei News huomautti, että ottaen huomioon, että Sony tuottaa tällä hetkellä 50% kuva-antureista kuvankäsittelyteollisuudessa ja 70% kuva-antureista älypuhelinten alalla, on varmaa, että Sonyn kuva-anturien siirretyllä tuotannolla on ketjureaktio kuvantamisessa ja matkapuhelinteollisuus.