Koti > Uutiset > Soul Semiconductor sai pysyvän patenttiloukkauksen kiellon Yhdysvalloissa

Soul Semiconductor sai pysyvän patenttiloukkauksen kiellon Yhdysvalloissa

Seoul Semiconductor julkaisi lehdistötiedotteen 26. päivältä, että se voitti patenttiloukkausta koskevan oikeudenkäynnin, jonka oli esittänyt ServiceLightingAndElectricalSupplies, Inc. (jäljempänä "1000bulbs.com"), Yhdysvaltojen suurin LED-lamppujen online-myyntiympäristö. , "1000bulbs.com". Tuote sai pysyvän lukitustilauksen.

Yleensä Yhdysvaltain patenttioikeudenkäynneissä, vaikka niiden todetaan rikkoneen, katsotaan vain, että rikkoja maksaa lisenssimaksun tietyn prosenttiosuuden perusteella myynnin määrästä. Pysyvä kielto on hyvin harvinainen. Myynnin kielto myönnetään vain, jos patentin tekninen arvo on erittäin korkea eikä rikoksentekijän myyntiä ole kielletty aiheuttaen korjaamatonta vahinkoa patentinhaltijalle. Itse asiassa Yhdysvalloissa nostetaan vuosittain yli 4000 patenttioikeudenkäyntiä, mutta vähemmän kuin 10 tapausta vuodessa saa "pysyvän lukitusmääräyksen".

Soulissa joulukuussa 2018 ja elokuussa 2019 Soulissa jätetyssä patenttioikeudenkäynnissä tuomioistuin ei vain kieltänyt loukkaavaa osapuolta myymästä loukkaavia tuotteita, vaan päätti myös palauttaa kaikki myydyt tuotteet markkinoille.

Tämän tuomion tehokkuus ei koske vain yli 50 valaistuksen ja muiden vastaavien tuotteiden syytteeseenpanoa, vaan myös kaikkia LED-valaisimia, jotka käyttävät samanlaista patentoitua tekniikkaa. Kun Soul Semiconductor havaitsee muita loukkaavia tuotteita ja toimittaa todisteita tuomioistuimelle, tuomioistuimen on kiellettävä näiden tuotteiden myynti myyntimenettelyn mukaisesti.

Tämä patentti on yhteensä 10 ydinteknologiaa LED-lamppujen valmistukseen, mukaan lukien "moniaallonpituuseristysheijastin", jota käytetään laajasti keskijännitepaketissa, jonka luokka on 0,5W ~ 3W. Valoa säteilevässä pinnassa on useita LED-siruja "MultiJunction Technology", ohjain virranmuuntamiseen ja integroituihin silmukanhallintalaitteisiin sekä tekniikka pakettien kestävyyden parantamiseksi. Niistä "moniristeyspiiritekniikkaa" käytetään korkean jännitteen valaistustuotteissa, joiden koko on vähintään 12 V, ja se on varhaisin keksitty Acrich-tekniikka Soul Semiconductorissa. Älypuhelimien yksinkertaisilla suunnittelumuutoksilla LEDit niiden tärkeimpinä lisävarusteina ovat vähitellen vaihtuneet toisen sukupolven korkealaatuisiin, korkealaatuisiin tuotteisiin. Soul Semiconductorin älypuhelimien patenttioikeudenkäynnit ovat myös oikeudenkäynti tämän toisen sukupolven tekniikan ylläpitämiseksi.

Seoul Semiconductor johtajan Li Yixunin puolesta "Toivon, että Soul Semiconductorin menestystarina voi tuoda toivoa korealaisille nuorille ja pk-yrityksille, jotka haastavat unelmansa", "toivoen antavan vähän toivoa nuorille yrittäjille, varastaa ja henkilöstöyritys on halukas taistelemaan kaikin puolin käsitelläkseen sitä. "