Koti > Uutiset > Samsung tuottaa 100-kerroksista V-NAND-flash-muistia, joka on tärkein yritysluokan SSD-markkinat

Samsung tuottaa 100-kerroksista V-NAND-flash-muistia, joka on tärkein yritysluokan SSD-markkinat

Samsung Electronics ilmoitti aloittaneensa alan ensimmäisen 100-kerroksisen V-NAND-flash-muistin tuotannon ja aikoo ottaa sen käyttöön yrityksen PCSSD: ssä. Etelä-Korean teknologia jättiläinen kertoi, että 256 Gb3-bittiseen V-NAND -muistiin perustuvat SSD-levyt ovat alkaneet toimittaa maailmanlaajuisille PC-valmistajille. 100-kerroksisilla V-NAND-salamakennoilla, jotka vaativat vain yhden etsinnän, uusi tuote on markkinajohtaja nopeuden, läpimenon ja energiatehokkuuden suhteen.

Ulkomainen media ZDNet kertoi, että Samsung on toimittanut 250 Gt SATAPCSSD -sovelluksen nimeämättömälle asiakkaalle.

Yhtiö lisää kapasiteettiaan tämän vuoden jälkipuoliskolla ja käyttää 512Gb3-bittistä V-NAND-flash-muistia tuottamaan SSD- ja eUFS-tuotteita vastaamaan uusia vaatimuksia erilaisissa eritelmissä.

Samsung sanoi, että sen 100- tai 6-sukupolven V-NAND-salaman kirjoituslatenssi on niinkin alhainen kuin 450 μs ja lukuvasteaika 45 μs.

Verrattuna 90-kerroksiseen V-NAND-salamaan, 100-kerroksisessa V-NAND-salamassa ei vain paranneta suorituskykyä 10%, vaan se kuluttaa myös 15% vähemmän virtaa. Lisäksi uusi prosessi vähentää tuotantovaiheita, pienentää sirun kokoa ja lisää tuotantoa 20%.

Jatkossa Samsung suunnittelee uuden V-NAND-flash-muistin käyttöönottoa matkaviestinnän ja autoteollisuuden aloilla vahvistaakseen johtajuuttaan flash-muistimarkkinoilla.

Aikaisemmin Etelä-Korean teknologia jättiläinen oli varoittanut, että yhtiön toiminnassa oli edelleen epävarmuutta ennen toisen vuosineljänneksen tulosraportin julkistamista, mukaan lukien Japanin ja Etelä-Korean välisen kaupan kitkan aiheuttamat jännitteet.

Aiemmin tällä viikolla Japani poisti Etelä-Korean kauppakumppaneidensa valkoisesta luettelosta ja asetti kaupan rajoitukset puolijohdetuotannossa käytetyille avainmateriaaleille viime kuussa.

SK Hynixistä Koreassa huolimatta sen johto on määrännyt yrityksiä kehittämään pelastussuunnitelmia. Mutta Samsung ei näytä olevan niin räpyt, mutta päätti jatkaa investointeja tuotantoon tämän vuoden jälkipuoliskolla.

Lopuksi, kun otetaan huomioon muistiliiketoiminnan voittojen ja kysynnän voimakas lasku, yhtiön toisen vuosineljänneksen liikevoiton odotetaan supistuvan puoleen viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.