Koti > Uutiset > Japanin rajoittamat raaka-aineet: Samsungin, SK Hynixin varastot ovat jäljellä yli 1,5 kuukautta

Japanin rajoittamat raaka-aineet: Samsungin, SK Hynixin varastot ovat jäljellä yli 1,5 kuukautta

Etelä-Korean tiedotusvälineiden mukaan sen jälkeen kun puolijohdemateriaalit ilmoitettiin Koreassa 4. heinäkuuta, korealaiset puolijohdevalmistajat eivät ole pystyneet tuomaan Japanista korkealaatuisia vetyfluoridi- ja valoresistimateriaaleja yhden kuukauden ajan. Raportissa mainittiin, että koska Japanin vientikatsaus on toteutettu yhden kuukauden ajan, Korean teollisuus spekuloi, että SK hynixin jäljellä olevat korkealaatuiset vetyfluoridi- ja valoresistivarastot olivat vain 1,5 kuukautta.

Myös Samsung Electronicsin tilanne on samanlainen. Vaikka varapuheenjohtaja Li Zai-Feng vieraili Japanissa heinäkuun puolivälissä, hän ei onnistunut ratkaisemaan raaka-aineongelmaa.

Samsungille Korea ja Japanin väliset kaupalliset riidat saattavat nostaa muistin flash-muistin hintoja, mutta Samsung on itse asiassa erittäin varovainen osoittaen, että kun datakeskuksen markkinat asiakkaat säätävät varastoja, muistisirun kysyntä on heikko ja hinnat putoavat. liiketoiminta on edelleen olemassa ja liiketoiminnan odotetaan olevan epävarmaa loppuvuoden ajan.

Toisin kuin SK hynix, Micron ja muut yritykset, jotka ilmoittivat tuotannon leikkauksista, Samsungilla ei toistaiseksi ole vastaavia toimintoja, mutta raaka-aineiden puute pakottaa ne todennäköisesti tekemään niin.