Koti > Uutiset > Qualcomm tuo markkinoille ensimmäisen Azure Sphere -sertifioidun sirun, joka tukee matkapuhelinyhteyttä

Qualcomm tuo markkinoille ensimmäisen Azure Sphere -sertifioidun sirun, joka tukee matkapuhelinyhteyttä

Qualcomm Technologies, Inc., Qualcommin kokonaan omistama tytäryhtiö, ilmoitti tänään 5G-huippukokouksessa Barcelonassa, Espanjassa, että yritys kehittää ensimmäistä solukkopiiriä, joka on optimoitu ja sertifioitu Microsoft Azure Sphere IoT -käyttöjärjestelmään. Qualcomm Technologiesin uusi Azure Sphere -sertifioitu IoT-piirisarja tukee laitteistotason tietoturvaa, määrittää Azure Sphere ennakkoon ja muodostaa yhteyden automaattisesti Azure Sphere Secure Cloud Services -palveluun.

Qualcomm Technologies, Inc. -yrityksen liiketoiminnan kehitysjohtaja Jeffery Torrance kertoi: "Olemme innostuneita laajentamaan yhtiön laajoja IoT-ratkaisuja ja integroimaan Microsoft Azure Sphere -voima tulevaisuuden piirisarjoihin. Tehokkaalla reunalaskennalla, pienellä viiveellä ja kokonaisvaltaiseen tietoturvaan, haluamme ohjata enemmän vertikaalisia asiakkaita mielenkiintoiseen uuden liiketoiminnan muutokseen. "

Azure Sphere on Microsoftin päästä päähän -ratkaisu, joka sisältää Azure Sphere -sertifioidut, Azure Sphere OS ja Azure Sphere Security. Yhdistettynä Qualcomm Technologiesin vankkaan laitteistopohjaiseen tietoturvaan ratkaisu antaa valmistajille mahdollisuuden luoda turvallisia ratkaisuja helposti; paitsi, että ratkaisu tukee myös yli vuosikymmenen tietoturva- ja käyttöjärjestelmäpäivityksiä. Laitteet ovat aina ajan tasalla, ja Microsoft luo nämä päivitykset ja toimittaa ne suoraan jokaiselle laitteelle.

Hyvä insinööri ja Microsoft Azure Sphere -yrityksen toimitusjohtaja Galen Hunt sanoi: "IoT-tilan innovaatioiden on perustuttava tietoturvaan. Qualcomm Technologies tukee kumppaneita innovaatioiden toteuttamisessa varmistaen samalla tuotteidensa, asiakkaidensa ja tuotemerkkiensä turvallisuuden. IoT-piirisarja voi Sitä voidaan käyttää jopa uuden sovellusalueen luomiseen kaikkein resurssien rajoittavimmilla alueilla. Qualcomm Technologiesin sirutason innovaatioiden, solukkoyhteyksien ja sulautettujen tietoturvaosaamisten ansiosta kumppanimme voivat muodostaa yhteyden turvallisiin päätepisteisiin milloin tahansa ja missä tahansa. "

Tulokset perustuvat jatkuvaan Qualcomm Technologiesin ja Microsoftin väliseen yhteistyöhön, joka aikaisemmin toi AI-ominaisuudet älyreunaan visuaalisen tekoälyn kehityspaketin avulla Azure IoT -ratkaisuille. Kehityspaketti hyödyntää Qualcomm Vision Intelligence 300 -alustaa tarjoamaan tehokkaan reunan laskentatehon, jota tarvitaan terminaalin AI: n ja koneoppimiseen monenlaisille IoT-sovelluksille, ja tukemaan erinomaista lämpötehokkuutta. Paitsi, että myös kaksi yritystä julkaisi äskettäin Azure IoT SDK: n, joka tukee Qualcomm Technologiesin viimeisintä huippuluokan IoT-piirisarjaa Qualcomm 9205 LTE -modeemia. Qualcomm 9205 LTE -modeemi on erillinen LPWA-piirisarja esineiden internetiin, joka tarjoaa globaalin monimuotoisen LTE-luokan M1 (CatM1 tai eMTC) ja NB2 (NB-IoT) -yhteydet, 2G / E-GPRS-yhteydet, sovellusten käsittely, maantieteellinen sijainti, laitteisto- perustuvat tietoturvaominaisuudet, pilvipalvelutuki, kehittäjätyökalut ja täysin integroitu RF-käyttöliittymä. Sillä on myös kattava laitteistoturvallisuuskehys, mukaan lukien Qualcomm Trusted Execution Environment, joka on tähän mennessä lisensoinut 27 yritystä.