Koti > Uutiset > Qualcommin presidentti: Uskon, että Kiinan ja Yhdysvaltojen talous- ja kauppakiista ratkaistaan ​​lopullisesti

Qualcommin presidentti: Uskon, että Kiinan ja Yhdysvaltojen talous- ja kauppakiista ratkaistaan ​​lopullisesti

Qualcommin presidentti Cristiano Amon sanoi 6. syyskuuta CNBC: n haastattelussa uskovansa, että Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppajännitteet lopulta loppuu. Qualcommilla on vahva kumppanuus Kiinassa, ja se tukee sitä edelleen. China Mobile Ecosystem on saavuttanut menestystä.

Haastattelussa Amon kertoi, että Kiinan ja Yhdysvaltojen välinen kaupallinen kitka lopulta ratkaistaan. Hän suhtautuu tähän optimistisesti, koska kaikki ovat maailmanmarkkinoilla.

Amon painotti, että Qualcomm jatkaa 5G-kehityksen edistämistä. "Viime kädessä operaattorit etenevät voimakkaasti 5G: n laskeutumissuunnitelmaansa, koska markkinat tarvitsevat 5G: n, joten Qualcomm jatkaa 5G: n työntämistä joka tapauksessa."

Amon huomautti myös, että Qualcommilla on vahva kumppanuus Kiinassa. "Qualcomm on erittäin ainutlaatuinen yritys, joka on yritys, joka antaa ekosysteemeille liiketoimintamallinsa vuoksi."

Hän sanoi, että Qualcomm tarjoaa teknologiaa, joka liittyy läheisesti globaaleihin markkinoihin. China Mobile Ecosystem on osa maailmanmarkkinoita. Qualcommin liiketoimintamalli on ”hyvä tapa” auttaa ekologisia kumppaneita saavuttamaan menestys.

Amon tunnusti myös Kiinan immateriaalioikeuksien suojan ja uskoi Qualcommin immateriaalioikeuksien kunnioittavan Kiinassa.