Koti > Uutiset > Polysilikonin hinnat romahtivat, WACKER laski tulosennustetta

Polysilikonin hinnat romahtivat, WACKER laski tulosennustetta

Saksalainen monikiilan piintuottaja Wacker Chemie AG laski tulosennustettaan vuodelle 2019. Wacker kertoi, että monikiteisen piin alhainen hinta sai yrityksen leikkaamaan tulosennustetta vuodelle 2019, kun taas monikiteisen piin hintojen lasku johtui pääasiassa kiinalaisten kilpailijoiden ylitarjonnasta, joka vuoden 2019 jälkipuoliskon hinnankorotusta ei ole vielä toteutettu.

WACKER odottaa konsernin koko vuoden myynnin pysyvän samalla tasolla kuin vuonna 2018 - aiemmin ennustettiin kasvavan yksinumeroinen prosenttiosuus, ja sen käyttökate on noin 30% pienempi kuin 930 miljoonaa euroa vuonna 2018 - aiempi ennuste Lasku on pieni, 10-20%.

WACKERin toimitusjohtaja Rudolf Staudigl kertoi: "Syynä WACKERin tarkistamiseen alaspäin johtuu pääasiassa monikiteisen piin alhaisesta hinnasta." "Monet markkina-asiantuntijat odottavat aurinkolaatuisen monikiteisen piin hinnan elpyvän vuoden jälkipuoliskolla." Tämä oletus on heijastunut aikaisemmissa ohjeissa. Polypii-materiaalien keskihinta ei kuitenkaan noussut. Samaan aikaan WACKERin piti laskea edelleen kolmannella vuosineljänneksellä kiinalaisten kilpailijoiden aiheuttaman ylikapasiteetin vuoksi. "

PVInfolinkin mukaan polypiin hinnat voivat pysyä ennallaan koko lokakuun ajan. Monikiteisen piin hinta Kiinassa pysyy noin 75 RMB (10,57 Yhdysvaltain dollaria) kilolta ja monikiteisen piin hinta pysyy 60 RMB kilogrammassa. Analyytikot huomauttivat, että kiinalaiset tuottajat, joille on meneillään tuotannon lopettaminen, voivat jatkaa aurinkolaatuisen monikiteisen piin tuotantoa. Jotkut taiwanilaiset analyytikot sanoivat, että monokiteisen piin hinta Manner-Kiinan ulkopuolella nousee vain hieman.

Monet teollisuuden toimijat odottavat yleensä Kiinan aurinkosähkötuotteiden kysynnän kasvavan tämän vuoden jälkipuoliskolla, mutta edistyminen on hidasta. Tänä vuonna Kiinan monikiteiset piintuottajat Daquan ja Tongwei ovat lisänneet tuotantokapasiteettiaan Länsi-Kiinassa. Matalan sähkönhinnan kustannusetu uusilla tuotantoalueilla vaikeuttaa merentakaisten yritysten kilpailua.

Tätä varten WACKER ilmoitti aikovansa toteuttaa kattavia kustannussäästöjä ja tehokkuutta. Staudigl sanoi: "Vastaamme tehokkaasti liiketoiminnan yhä vaikeampaan tilanteeseen."

WACKER julkisti myös esikatselun vuoden 2019 kolmannen neljänneksen tiedoista. Kolmannella vuosineljänneksellä WACKERin myynti oli 1,27 miljardia euroa ja voitto ennen korkoja, veroja, poistoja ja poistoja oli 270 miljoonaa euroa - mukaan lukien vakuutukset Yhdysvaltain tehtaan onnettomuuksista vuonna 2017. Korvaus 112 miljoonaa euroa. Koko osavuosikatsaus 2019: n kolmannelta vuosineljännekseltä julkaistaan ​​24. lokakuuta.