Koti > Uutiset > Micron toimitusjohtaja: Kiinan markkinoiden osuus kolmanneksesta maailman puolijohteiden myynnistä oli viime vuonna

Micron toimitusjohtaja: Kiinan markkinoiden osuus kolmanneksesta maailman puolijohteiden myynnistä oli viime vuonna

3. syyskuuta toinen maailmanlaajuinen IC-yrittäjäkonferenssi ja 17. kiinalainen kansainvälinen puolijohteiden näyttely avattiin suuresti. Amerikan puolijohdeteollisuusyhdistyksen vaihtuva puheenjohtaja ja Micron Technologyn toimitusjohtaja Sanjay Mehrotra totesi avauspuheessaan, että viimeisen 20 vuoden aikana globaali puolijohdemyyntiliiketoiminta on kasvanut vuotuisella yhdistetyllä kasvunopeudella. lähes 7%.

Sanjay huomautti, että jatkuvien läpimurtojen avulla tietotekniikassa älypuhelimien, tietokoneiden ja pilvipalvelusovellusten alueella, tapa, jolla ihmiset käyttävät tietoa tuotannossa ja elämässä, on syvästi optimoitu. Erityisesti terveydenhuollon, kuljetustekniikan ja tietojen saatavuuden aloilla puolijohdeteknologialla on korvaamaton arvo ja sen kasvava osuus teollisuusketjussa on tulossa yhdeksi maailman talouden johtavista aloista.

Sanjay kertoi, että edistyneen laskennallisen suorituskyvyn, nopeampien yhteysnopeuksien ja uusien sovellusten edellyttämän reaaliaikaisen tietoanalyysin ansiosta globaalin puolijohdeteollisuuden pitkän aikavälin näkymät ovat valoisat ja teollisuus kasvaa edelleen. Viimeisen 20 vuoden aikana globaali puolijohdemyyntiliiketoiminta on kasvanut lähes 7%: n vuotuisella yhdistetyllä kasvuprosentilla, saavuttaen viime vuonna 469 miljardia dollaria. Kiina on nyt valtava puolijohdemarkkina, jonka osuus puolijohteiden myynnistä vuonna 2018 on yksi kolmasosa.