Koti > Uutiset > Muistisopimushinta nousi, ADATA: n elokuun suorituskyky jatkoi elpymistä

Muistisopimushinta nousi, ADATA: n elokuun suorituskyky jatkoi elpymistä

DRAMin ja NAND Flashin edut supistuivat heinäkuun lopussa ja elokuun lopussa. Muistimoduulin tehtaan ADATA-toiminta jatkoi kuumenemista. Konsernin liikevaihto kasvoi elokuussa 14,04% heinäkuusta ja oli 2,335 miljardia Taiwanin dollaria (sama yksikkö). Se laski kuitenkin edelleen 30,44% verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon. ADATA sanoi, että vaikka DRAMin spot-hinta on laskenut viime aikoina, sen odotetaan laskevan rajoitetusti. DRAM- ja NAND Flash -tuotteiden alhaisimman hinnan ajoitus on kulunut tänä vuonna.

ADATA uskoo, että ratkaisemattomien kansainvälisten kauppakiistojen, perinteisten uusien tuotteiden kysynnän ja markkinoiden ja 5G-sovellusten kysynnän ollessa tietokeskuksissa odotusten mukaisesti yritys ei vain kasvatta kolmannen vuosineljänneksen tulostaan ​​kuukausittain, mutta myös mahdollisuus kasvaa koko toiminnassa. Olemme tyytyväisiä muistin täydentämiseen viimeisellä vuosineljänneksellä.

ADATA huomautti, että NAND Flash -sovelluksen pitkän hintakorjausjakson takia tämän aallon hinta palautui ajan lopussa DRAMiin verrattuna, ja palautumisnopeus on myös ilmeinen kuin DRAM, joten asiakkaiden täydennystilanne on positiivinen.

Tuotteiden hintoihin verrattuna, elokuussa NAND Flash -tuotteiden tuotot, mukaan lukien SSD-asemat, muistikortit ja flash-asemat, nousivat yhden korkeimmalle vuodelle. SSD-tuotteiden tuotot nousivat 737 miljoonaan, jopa enemmän joulukuussa 2016. Uuden korkeimman tasonsa jälkeen sen osuus on 31,35% kokonaistulosta. Kaiken kaikkiaan ADATAn DRAM-tuotteiden osuus elokuun kokonaistulosta oli 41,73% ja muiden kuin DRAM-tuotteiden osuus 58,27% kokonaistuloista.

ADATA-konsernin kertynyt liikevaihto tämän vuoden kahdeksan ensimmäisen kuukauden aikana oli 16,393 miljardia yuania, ja se laskee 25,49% vuodessa. DRAM-tuotteiden liikevaihto on 47,93% ja muiden kuin DRAM-tuotteiden osuus 52,07%.