Koti > Uutiset > LG muutti Vietnamiin vähentääkseen kustannuksia, ja Asiana -sijoitusta oikaistiin kolmannella vuosineljänneksellä

LG muutti Vietnamiin vähentääkseen kustannuksia, ja Asiana -sijoitusta oikaistiin kolmannella vuosineljänneksellä

LG Electronicsin älypuhelinliiketoiminta kärsi tappiota 17. vuosineljänneksellä. Kun tuotantotukikohta oli siirretty Vietnamiin kustannusten vähentämiseksi, Hana Financial Investment huomautti, että LG Electronics on onnistunut parantamaan kustannustehokkuutta ja matkapuhelinsektorin liikevaihdon odotetaan paranevan kolmannella vuosineljänneksellä.

Korean talousmedia "Asian Economy" -raportin mukaan Hana Financial Investment ennusti 24. päivänä, että LG Electronicsin liikevaihto kolmannella vuosineljänneksellä oli 1,5 triljoonaa 9 miljardia voittoa, ja voitto 649,4 miljardia voittoa. Edellisiin arvioihin verrattuna liikevaihto kasvaa 1% ja tulos 10%. Hana Financial Investment kertoi, että MC Business -divisioonan (mukaan lukien LG-matkapuhelinliiketoiminta) alijäämän tila oli alun perin arvioitua parempi, joten arvioitua arvoa oikaistiin.

Hana Financial Investmentin tutkija Jin Luhao selitti, että koska LG Electronics käytti toisella vuosineljänneksellä enemmän markkinointikustannuksia ja muuttokustannuksia, nämä investoinnit alkavat tuottaa hedelmää.

Toisella vuosineljänneksellä LG Electronics siirsi Pyeongtaekin tehtaan Etelä-Koreassa Gyeonggi-do-tehtaassa Haiphong Cityyn, Vietnamiin. Kiinalaisten yritysten nopean nousun ja älypuhelinmarkkinoiden laskun takia matkapuhelinliiketoiminnasta vastaava MC-liiketoimintayksikkö alkoi menettää rahaa vuoden 2015 toisella neljänneksellä, ja LG Electronicsin oli leikattava kustannuksia.

LG Electronicsiin liittyvät ihmiset kertoivat tuolloin, että kiinalaiset älypuhelinyritykset ovat alkaneet syödä lippulaivamarkkinoille, ja tuotantokustannusten vähentäminen on tullut tärkeämmäksi. Tämä on myös tärkein syy LG Electronicsille sopeuttaa tuotantonsa.

Vietnamin alhaisten työvoimakustannusten vuoksi yritykset voivat vähentää kustannuksia tehokkaasti. Vietnamin palkkakomission julkaisemien tietojen mukaan vähimmäiskuukausipalkka vuonna 2019 oli 4,18 miljoonaa rupiaa (noin 206 000 voittoa). Paitsi, että Vietnamin hallitus on myös antanut monia etuuskohteluja houkutellakseen investointeja eri maista.

LG Electronics ei vain tuota matkapuhelimia Haiphongissa, vaan sillä on myös tehtaita, kuten televisioita ja kodinkoneita. Yleisesti uskotaan, että LG: n tuotantotukialla on valtava kerrannaisvaikutus. Tällä hetkellä LG-matkapuhelinten siirtotyöt ovat päättyneet, ja Haiphongin tehdas tuottaa uuden 5G kaksoisnäyttö matkapuhelimen V50SThinQ.