Koti > Uutiset > Kioxian Yokkaichin tulipalot, NAND Flash -hinnat saattavat nousta?

Kioxian Yokkaichin tulipalot, NAND Flash -hinnat saattavat nousta?

Tänään (8) tulipalo puhkesi kuudennessa kiekkotehtaassa Yokkaichi, Japani.


Kioxia antoi asiakkaille ilmoituksen, että yhtiön Fab6-tehdas Yokkaichi, Mie Prefecture, Japani, oli kello 6.10 7. tammikuuta 2020. Sisäinen laitepalo puhkesi ja tuli sammutettiin nopeasti aiheuttamatta uhreja. Palon asiaankuuluvaa syytä ja tehtaan tuotantolaitteiden vaurioita tutkitaan ja tilastoidaan edelleen, ja asiaankuuluvat vahinkotilastot on saatu päätökseen. Jos se vaikuttaa asiakkaan toimitukseen, siitä ilmoitetaan ensimmäisen kerran.Kioxian kiekkojen palohälytysten osalta teollisuus spekuloi, että koska palo tapahtui tehtaan tyhjässä huoneessa, puhdas huone ei ehkä toimi kunnolla lyhyellä aikavälillä. Kuinka paljon hinta vaikuttaa.

Viime aikoina globaali varastointiteollisuus on jatkunut odottamattomasti. Etelä-Korean Samsung Electronics koitti 31. joulukuuta 2019 Huachengin tehtaalla myös lyhytaikaisen voimahyppyn, joka aiheutti joidenkin NAND-tuotantolinjojen ja DRAM-tuotantolinjojen keskeyttämisen. Tappio tai yli miljoonia dollareita.

Lisäksi Kioxian tehtaalla Yokkaichissa, Mie prefektuurissa, Japanissa, tapahtui 13 minuutin virtakatkos 15. kesäkuuta 2019. Tuolloin vaikutettiin kaikkiin tehtaisiin, mukaan lukien Fab2, Fab3, Fab4, Fab5 ja Fab6, mikä vaikutti koko NAND Flashin toimitusketjun toimitukseen ja kesti koko kauden.

Näiden useiden varastotiloissa tapahtuneiden onnettomuuksien vuoksi teollisuus yleensä odottaa, että NAND Flash -hintojen nousussa on edelleen tilaa.