Koti > Uutiset > Japani kiristää vientiään Etelä-Koreaan, mutta löysää Huawein kahleita

Japani kiristää vientiään Etelä-Koreaan, mutta löysää Huawein kahleita

Japanissa, jonka Yhdysvallat on estänyt ja Huawein estänyt, Japanin kaksi suurta teleyritystä jatkavat Huawei-tuotteiden myyntiä Japanin ja Etelä-Korean välisten lisääntyneiden kauppakiistojen yhteydessä.

Korean media "ZDNetKorea" kertoi, että Japani on tiukennut vientirajoituksiaan Etelä-Koreaan, mutta se on vähitellen löystynyt kiinalaisia ​​yrityksiään. Japanilaiset teleyritykset KDDI ja Softbank jatkavat Huawei-älypuhelimien myyntiä.

KDDI aikoo jatkaa Huawei P30Liten myyntiä 8. päivänä. Softbankin operatiivinen johtaja Miyauchi Hiroshi kertoi myös äskettäisessä tiedotustilaisuudessa, että Huawei-älypuhelin P30Lite myydään uudelleen.

Itse asiassa KDDI ja Softbank olivat suunnitelleet julkaisevansa P30Lite-matkapuhelinsarjan toukokuussa. Koska Yhdysvallat rajoitti liiketoimia Huaweiin, päivä itse on Yhdysvaltain liittolainen ja voi vain lykätä listautussuunnitelmaa. KDDI selitti, että Huawei on päättänyt käynnistää P30Lite-listaussuunnitelman uudelleen tuoteturvallisuuden parantamisen ja varmistaakseen, että Google-ohjelmisto tukee sitä.

Japanilaiset yritykset ovat vähitellen lieventäneet kiinalaisten yritysten saartoa. Sen jälkeen kun Japani esitteli Huawein tavarat kesäkuussa, Japanin ennakkomaksukorttipuhelinyhtiö IIJ myi myös viime kuussa Huawein tavarat mukaan lukien uudet koneet, kuten P30, P30Lite ja tablet Lite8.

& Quot; ZDNetKorea & quot; huomautti, että Japanin jälleenmyymä P30Lite-sarja kuuluu Huawein uusimpaan lippulaivakoneeseen, mikä tarkoittaa myös, että Kiinan ja Yhdysvaltojen väliset kauppakiistat eivät ole horjuttaneet Huawein asemaa Japanin markkinoilla.

Joillakin teleoperaattoreilla ei kuitenkaan ole vielä merkkejä Huawein myynnistä. Toinen merkittävä teleyritys, NTT DoCoMo, ei ole julkaissut uutisia Huawein jälleenmyynnistä. Huawei on edelleen keskeytystilassa.