Koti > Uutiset > Japani valvoo itse kaivaavia hautoja? Etelä-Korean uusi toimitusjärjestelmä on nyt alkuvaiheessa

Japani valvoo itse kaivaavia hautoja? Etelä-Korean uusi toimitusjärjestelmä on nyt alkuvaiheessa

Korean tiedotusvälineiden etnews-raportin mukaan teollisuuden asiantuntijat huomauttivat, että Etelä-Korea on erikseen löytänyt lyhyen, keskipitkän ja pitkän aikavälin ratkaisut Japanin rajoituksiin kolmen keskeisen puolijohdemateriaalin viennille. Heti kun Etelä-Korean teollisuus muodostaa vakaan toimitusjärjestelmän, Japanin teollisuus torjuu voimassa olevat säännöt.

Korean puolijohdeteollisuuden vanhemmat virkamiehet sanoivat, että Etelä-Korea on melkein valmis toimittamaan vetyfluoriliuoksia, ja edes Japanin hallituksen valvonnassa Etelä-Korean puolijohdetehtaat eivät lopeta tuotantoa.

Ymmärretään, että lyhyen, keskipitkän ja pitkän aikavälin ratkaisut Korean teollisuudelle ovat: varaston varmistaminen, toimittajien monipuolistaminen ja tuotteiden paikallistaminen.

Korean materiaaliteollisuuden edustaja huomautti, että Korean puolijohdetehdas aikoo toteuttaa toimittajien monipuolistamisen kokonaan tämän kuukauden lopusta. Voidaan nähdä, että Japanin vaihtoehtoja vetyfluoridille käytetään testin läpäisemisen jälkeen. "Vaikka lopullista arviointia tarvitaan vielä, jos tuotannossa ei ole suuria ongelmia, tuotanto korvataan."

Raporttien mukaan Koreasta tuotetaan suuressa mittakaavassa syyskuusta lokakuuhun saman puhtauden vetyfluoridia kuin japanilaisen vetyfluoridin kanssa. Koska Etelä-Korean puolijohdemateriaalia valmistava yritys SoulBrain laajentaa laitostaan ​​ensi kuussa, kun laitos on otettu käyttöön, yritys pystyy vastaamaan kaikkiin Samsung Electronicsin ja SK Hynixin vaatimiin vetyfluoridiin. On todettu, että SoulBrainilla on tekninen kyky tuottaa erittäin korkealaatuista vetyfluoridia, joten sen tuotteet voivat olla laadultaan verrattavissa japanilaiseen vetyfluoridiin.

SoulBrainin on kuitenkin tuotava vetyfluoridia amerikkalaisesta Stellar -yhtiöstä ja sitten puhdistettava ja puhdistettava erittäin korkealaatuiset tuotteet. Ja SoulBrain ostaa raaka-aineita (vedetöntä fluorivetyä) kiinalaisilta yrityksiltä.

On selvää, että SoulBrainin lisäksi myös jotkut muut korealaiset yritykset ovat tehostamassa paikallisten materiaalien tutkimusta ja kehittämistä. SK Materiaalien mukaan toimitetaan kaasumaisia ​​vetyfluoridinäytteitä tämän vuoden loppuun mennessä.

Vaikka Etelä-Korealla ei ole mitään keinoa tuottaa EUV-valoresisteitä, on ilmoitettu, että Korean puolijohdeteollisuus voi silti tuoda riittävän varaston muiden kanavien kautta. Tämän materiaalin nykyisen alhaisen käyttöasteen vuoksi varastot on helppo taata.

Äskettäin Japani on hyväksynyt Japanista henkilökohtaisen lisenssin EUV-valoresistin viemiseksi Etelä-Koreaan. Mutta Etelä-Korea näyttää olevan päättänyt perustaa uuden puolijohdemateriaalien toimitusjärjestelmän.

"Tämän vuoden loppuun mennessä voimme täysin päästä eroon riippuvuudesta Japanin vetyfluoridilla". sanoi Korean puolijohdeteollisuuden vanhempi virkamies. "Vaikka Japanin hallitus voi peruuttaa asetuksensa minimoidakseen japanilaisiin yrityksiin kohdistuvat vaikutukset, korealaiset puolijohdeyritykset vähentävät jatkossa tuotannossa käytettyjen japanilaisten materiaalien osuutta."

Japanin Toyo Economic News Agency sanoi, että Japanin hallituksen määräyksellä on rajoitettu vaikutus Korean puolijohdeteollisuuteen. Huolestuttavaa on, että Etelä-Korea rakentaa omaa vetyfluoridin tuotantojärjestelmää.

Japan Electronics Timesin kolumnisti huomautti myös, että vaikka korealaiset yritykset ovat Japanin hallituksen paineessa, japanilaiset yritykset kärsivät myös valtavia tappioita. Japanin hallitus kaivaa omaa hautaansa.

Olipa kyse Japanin ja Etelä-Korean pörsseistä tai Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppasodaista, toimittajien monipuolistumisen merkitys voidaan nähdä. Jos Etelä-Korea todella perustaa uuden puolijohdemateriaalien syöttöjärjestelmän ja Japanin osuus on hyvin pieni tai sitä ei ole järjestelmässä, se horjuttaa Japanin puolijohdeteollisuuden ylävirran päällikön tilaa.