Koti > Uutiset > Infineon: Q4 on standardin mukainen ja tuntee heikon globaalin autoteollisuuden kysynnän vaikutuksen

Infineon: Q4 on standardin mukainen ja tuntee heikon globaalin autoteollisuuden kysynnän vaikutuksen

Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan globaali puolijohdeyhtiö Infineon ilmoitti vuoden 2019 neljännestä vuosineljänneksestä (30. syyskuuta 2019 alkaen) ja kertoi, että huolimatta yhtiön makrotaloudesta, epävarmoista tekijöistä ja heikosta globaalista autoteollisuuden kysynnästä. Vaikutus, mutta viimeisen vuosineljänneksen voitto kasvaa edelleen.

Talousraportin mukaan Infineon Q4: n liikevaihto kasvoi 1% (2% neljännesvuosittain) 2,062 miljardiin euroon; bruttokateprosentti laski 39,8 prosentista 35,5 prosenttiin; ja yhtiön elintärkeän yksikön voittomarginaali laski 19,5 prosentista. 15,1%: iin; nettotulos kasvoi 14% (28% neljännesvuosittain) 161 miljoonaan euroon (noin 177,6 miljoonaan Yhdysvaltain dollariin).

Infineonin toimitusjohtaja Reinhard Ploss kertoi, että Infineon tuntee heikon globaalin automaattisen kysynnän vaikutuksen eikä odota parannusta lyhyellä aikavälillä. Hän lisäsi, että hän odottaa markkinoiden elpyvän ennen tilikauden jälkipuoliskoa.

Samaan aikaan Reinhard Ploss kertoi myös, että puolijohdemarkkinoilla näkyy merkkejä elpymisestä vuonna 2020, ja tämä uutinen aiheutti myös Saksan siruvalmistajan osakekurssin nousun.

Infineon arvioi, että jos laskemme vaihtokurssin 1 eurosta 1,13 Yhdysvaltain dollariin, tulevaisuuden tulevaisuuden tulot vähenevät 7% (± 2 prosenttiyksikköä); Vuoden 2020 vuositulot kasvavat 5% (± 2 prosenttiyksikköä).