Koti > Uutiset > Epidemian vaikutukset keskeyttävät osien toimituksen, Etelä-Korean aurinkokennolaitos keskeytetään

Epidemian vaikutukset keskeyttävät osien toimituksen, Etelä-Korean aurinkokennolaitos keskeytetään

Korean Central Daily News -lehden korealaisen version mukaan Kiinasta tuotujen osien ja komponenttien toimitus keskeytettiin uuden kruunuvirusepidemian vaikutuksesta. Autotehtaan seurauksena myös Etelä-Korean aurinkokennotehdas keskeytetään.

Hanwha-ryhmän tytäryhtiö Hanwha Group Letters kutsui koolle 11. toukokuuta pidetyn neuvoston ja päätti väliaikaisesti keskeyttää kahden Jincheonissa sijaitsevan tehtaan ja Eungseong-gunin, Chungcheongbuk-do, toiminnan. Niistä Zhenchuanin tehdas keskeytti suurimman osan tuotannostaan ​​12.-23. Joidenkin raaka-aineiden saatavuuden vuoksi osa tuotannosta on tarkoitus aloittaa 17. – 20. Yinchengin tehdas keskeytettiin 6 päiväksi 18.-23.

Hanhua selitti sammutuksesta, että Kiinan nykyisiin toimenpiteisiin epidemian leviämisen estämiseksi sisältyvät kuljetuksia ja kuljetuksia koskevat rajoitukset, suljetut kaupungit, suljettu hallinta, työn uudelleen aloittaminen erissä ja kevätjuhlapäivän jatkaminen. Keskustelemme suunnitelmista komponenttien hankintakanavien laajentamiseksi. Jos kiinalaiset toimittajat aloittavat tuotannon uudelleen, hankinta-aika minimoidaan.

Hanwha kertoi, että tuotanto on parhaillaan käynnissä Yhdysvaltojen, Kiinan ja Malesian tehtailla.

Muutama päivä sitten Bloomberg kertoi, että uuden koronaviruksen aiheuttaman keuhkokuumeen puhkeamisen vuoksi Hyundai Motor Group on keskeyttänyt osien toimituksen. Hyundai ilmoitti keskeyttävänsä ajoneuvojen tuotannon Etelä-Korean tehtaallaan. On todettu, että Hyundai Motorilla on seitsemän tehdasta Etelä-Koreassa. Etelä-Korea on Hyundai Motorin suurin tuotantotukikohta.

Tärkein syy tehtaan sammutukseen on johtosarjojen riittämätön tarjonta. Tämän komponentin tärkeimmät toimituskanavat ovat tällä hetkellä lähinnä Kiinassa. Asiaankuuluvat toimittajat ovat ilmoittaneet lisäävänsä tuotantoa Etelä-Korean ja Kaakkois-Aasian tehtaissa vastatakseen aukkoihin, jotka johtuvat riittämättömistä toimituksista Kiinassa.