Koti > Uutiset > Huawei vahvisti, että se on tuottanut 5G-tukiasemia ilman yhdysvaltalaisia ​​komponentteja.

Huawei vahvisti, että se on tuottanut 5G-tukiasemia ilman yhdysvaltalaisia ​​komponentteja.

Hongkongin tiedotusvälineet kertoivat 29. syyskuuta Huawein perustajan Ren Zhengfein 26. syyskuuta pidetyssä yritysfoorumissa, että Yhdysvaltojen osista poissa oleva Huawei voi silti selviytyä ja tuottaa jo 5G-tukiasemaa, jotka eivät sisällä yhdysvaltalaisia ​​komponentteja. Laajenna tuotantoa.

Mukaan "Hong Kong Economic Times" verkkosivustolla 27. syyskuuta, Ren Zhengfei sanoi myös, että Yhdysvallat on edelleen tervetullut jatkamaan toimitusta, koska toimittajan kanssa yli 30 vuotta ystävyyttä, "ihmisillä on edelleen tunteita, ei voi ansaitse vain rahaa meille, jotta ystävät eivät voi ansaita rahaa. "

Huawein strategiaosaston presidentti Zhang Wenlin kertoi Reutersille, että Huawein tukiasemat, jotka eivät sisällä Yhdysvaltain osia, eivät ole huonompia kuin Yhdysvalloissa käytetyt. Mutta et halua antaa lisätietoja.

Kysyttäessä kuinka käyttää tekniikkaa ja saavuttaa tekninen osallisuus, Ren Zhengfei sanoi: "Käytämme vain 5G: tä tukiasemana, äläkä käytä 5G: tä atomipommina. Sitä voidaan käyttää yleisesti." Hän sanoi, että tekniikkaa ei pitäisi politisoida liiketoiminnan kautta. Valitse kilpailusta ja vertailusta markkinoihin, jotta kaikki voivat jakaa saman uuden tekniikan edut.