Koti > Uutiset > Fuji Electric: Tuottaa 300 mm: n kiekkoja tehopuolijohteita vuoteen 2021 mennessä

Fuji Electric: Tuottaa 300 mm: n kiekkoja tehopuolijohteita vuoteen 2021 mennessä

LIMO-verkkosivuston mukaan Fuji Electric mainitsi äskettäin 300 mm: n tehoisten puolijohdekiekkojen massatuotannon ensimmäisen kerran vuoden 2019 toisen vuosineljänneksen tiedotustilaisuudessa.

Tiedottaja sanoi, että vastauksena autojen ja teollisuuden laaja-alaiseen kysyntään Fuji Electric edistää aktiivisesti tutkimusta ja kehitystä ", mutta kun otetaan huomioon tarve voittaa suuret suorituskykyerot, teknisesti on odotettava vielä 2-3 vuotta", mikä tarkoittaa että määrä saavutetaan noin vuonna 2021. Tuotanto.

Infineon on aikaisemmin saavuttanut 300 mm: n tehoisten puolijohdekiekkojen massatuotannon Dresdenin tehtaalla ja investoinut 1,6 miljardia euroa rakentaakseen tehtaan Villachiin, Itävaltaan. Massatuotannon on tarkoitus alkaa vuonna 2021. Lisäksi Bosch, ON Semiconductor toimii myös aktiivisesti. 300 mm: n puolijohdekiekkojen massatuotanto. Japanin Fuji Electric, Mitsubishi Electric, Toshiba, Nuts ja muut yritykset eivät ole muuttaneet.

Raportoidaan, että valuuttakurssin vaikutuksesta ja kysynnän laskusta johtuen Fuji Electricin elektronisten laitteiden liiketoiminnan myynnin odotetaan laskevan 19 vuodessa 150,3 miljardista jenistä 136 miljardiin jeniin ja vuotuisen voiton odotetaan laskevan 17,5 miljardia jeniä 11,6 miljardiin jeniin.