Koti > Uutiset > Foxconn suunnittelee laajentavansa Intian tehtaansa, mutta Apple-laitteet ovat edelleen haasteita Intiassa

Foxconn suunnittelee laajentavansa Intian tehtaansa, mutta Apple-laitteet ovat edelleen haasteita Intiassa

Foxconn ilmoitti äskettäin aikovansa laajentaa nykyistä tehtaansa ja avata kaksi uutta kokoonpanotehdasta uusien iPhone-tuotteiden valmistamiseksi Intiassa.

Aikaisemmin Bloomberg News -lehden mukaan Trumpin kauppasota Kiinan kanssa ei ole niinkään rohkaista amerikkalaisia ​​yrityksiä tuottamaan Yhdysvalloissa, vaan rohkaisee niitä etsimään seuraavia markkinoita halvan työvoiman avulla.

Tältä osin Intian Foxconn-markkinoiden päällikkö Josh Foulger sanoi: "Älä laita kaikkia munia yhteen koriin, meidän on löydettävä toimiva ja luotettava vaihtoehto. Näiden vaihtoehtoisten tehtaiden on oltava kilpailukykyisiä voimia, aivan kuten emme voi rakentaa Meksikossa tehdasta matkapuhelimen valmistamiseksi. Tämä oli mahdollista 10 vuotta sitten, mutta se ei toimi tänään. & Quot;

Foxconn perustaa tehtaita Intiaan ja laajentaa laajuuttaan, iloisin asia on Intian hallitus. Intian hallitus noudattaa Kiinan kaltaista politiikkaa helpottaakseen yritysten perustaa sivukonttoreita maahan. Vuonna 2015 Foxconn avasi ensimmäisen tehtaansa Sri Cityssä, Intiassa. Aikaisemmin ilmoitettiin, että Foxconn India -tehdas tuottaa huippuluokan iPhonia Intiassa jo vuonna 2019. Foxconn on kokenut ensimmäisen kerran Intiassa iPhonen Applelle.

Teollisuusketjun viimeisimpien uutisten mukaan Foxconn on virallisesti avannut iPhone-tuotantolinjansa Intiassa. Tällä hetkellä sitä käytetään pääasiassa iPhone X: n tuotantoon, ja tuotantolinjan vuotuinen tuotantokapasiteetti on jopa miljoona yksikköä. Samalla Foxconn laajentaa aktiivisesti myös Intian tehdasta.

Tämä tarkoittaa, että on erittäin helppo valmistaa iPhone Intiassa?

"Intialaisesta työntekijäryhmästä puuttuu edelleen vanhempia ammattitaitoisia työntekijöitä, kuten teollisuussuunnittelijoita, eikä intialaisista raaka-ainetoimittajista ole paljon, jotka pystyisivät toimittamaan avainkomponentteja, kuten akkuja, puolijohteita ja prosessoreita", sanoi Gartner Intian vanhempi tutkimusjohtaja Anshul Gupta. Samanaikaisesti, vaikka Intian hallitus on toimittanut maata, vettä ja sähköä Foxconnin tehtaalle, alueilla, joilla teknologiayritykset kuten Foxconn sijaitsevat, on edelleen vakavaa vesipulaa.

Raporttien mukaan Apple valmistaa myymään enemmän iPhoneita Intiassa myös myymään verkossa Intiassa. On kuitenkin uutisia, että Applen suunnitelma avata vähittäiskauppa Intiassa vie "aikaa".