Koti > Uutiset > Viimeistelty? Korean hallitus: Siirrä Japani "valkoisesta listasta" heti ensi viikolla

Viimeistelty? Korean hallitus: Siirrä Japani "valkoisesta listasta" heti ensi viikolla

Yonhapin uutistoimiston mukaan Korean teollisuus-, kauppa- ja resurssiministeriön asianomainen henkilö kertoi lehdistötilaisuudessa, että työ liittyy tärkeiden tavaroiden tuontia ja vientiä koskevan ilmoituksen tarkistamiseen, joka poisti Japanin vientiä koskevan "valkoisen listan". on tullut viimeiseen vaiheeseen, ja hallitus ilmoitti virallisesti ensi viikolla. Tarkistus. Tämä tarkoittaa myös, että Etelä-Korean hallitus siirtää Japanin pois "valkoisesta listastaan" heti ensi viikolla.

Koreaan vietyjen puolijohdemateriaalien vientivalvonnan jälkeen Japani poisti 28. elokuuta virallisesti Etelä-Korean "valkoisesta luettelostaan". Vain kahdessa viikossa Etelä-Korea ryhtyi toimiin protestoidakseen.

Raportin mukaan Etelä-Korea on muuttanut "valkoisen listan" maiden "luokan A" luokkiksi "A1" ja "A2". ”A1” tarkoittaa, että luokan A maiden, joille vientimenettelyjä on yksinkertaistettu, kohtelu pysyy muuttumattomana; Luokka A2 viittaa hoidon laskuun. Japani sisällytetään uuteen A-luokkaan, joka on ainoa A-luokan 28 korkeimman maan maa, joka siirrettiin A-luokkaan.

Korean tasavallan teollisuusministeriö totesi, että Japanin poistamista "valkoisesta luettelosta" koskevalla muutoksella pyritään vahvistamaan viennin hallintaa, ei vastatoimenpiteitä.