Koti > Uutiset > Ferrotec (Kiina) -konsernin hallitus tuli kupariin keskustelemaan projektiinvestoinneista jne.

Ferrotec (Kiina) -konsernin hallitus tuli kupariin keskustelemaan projektiinvestoinneista jne.

Äskettäin He Xianhan, Ferrotec (Kiina) -ryhmän hallituksen puheenjohtaja ja Shanghai Shenhe Thermal Magnetics Co., Ltd. -yrityksen varapuheenjohtaja, tuli Chongqingiin keskustelemaan projektiinvestoinnista ja muusta siihen liittyvästä työstä. Kunnan puoluekomitean apulaissihteeri, pormestari Hu Qisheng, apulaiskaupunginjohtaja Huang Huafeng ja muut todistajat allekirjoittivat sopimuksen.

Kokouksessa Shanghai Shenhe Thermomagnetic Electronics Co, Ltd allekirjoitti pääomasijoitussopimuksen Anhui Fulede Changjiang Semiconductor Materials Co., Ltd. kierrätys, puolijohdemateriaalit, elektronisten komponenttien ja komponenttien valmistus ja käsittely; uusien materiaalitekniikoiden kehittämis- ja markkinointipalvelut; yleiset laitteet, yleisten osien valmistus ja myynti; tavaroiden ja teknologian tuonti- ja vientiliiketoiminta jne. Paranna edelleen Kiinan puolijohdeteollisuuden kovaa voimaa.

Hu Qisheng huomautti, että maakunta pitää erittäin tärkeänä nousevien strategisten alojen, kuten sähköisen tiedon, kehittämistä. Tällä hetkellä Tongling edistää voimakkaasti perinteisiä edullisia toimialoja hyödyntäen samalla kehitysmahdollisuuksia ja käynnistäen jatkuvasti innovaatioiden ja muutosten vauhtia. Sopimuksen allekirjoittaminen on vankka perusta osapuolten välisen yhteistyön laajentamiselle. Toivotaan, että Ferrotec (Kiina) -ryhmä keskittyy tiiviisti teollisuuden muutoksiin ja parantamiseen ja tuo Tonglingiin lisää huipputeknisiä tieteellisiä ja teknologisia saavutuksia ja suurhankkeita. Tonglingin kunnanpuoluekomitea ja kunnanhallitus ovat edelleen "pieniä myymälöitä", keskittyvät palveluprojektien rakentamiseen ja kehittämiseen sekä pyrkivät luomaan uuden yhteistyötilanteen ja voittoavoittavat.

Hän Xianhan sanoi, että Tongling Cityllä on ylivoimainen sijoitusympäristö ja vakaa teollisuusperusta. Kunnan puoluekomitea ja kunnanhallitus pitävät projektirakentamista erittäin tärkeänä. Ne kiihdyttävät edelleen projektin rakentamista, lisäävät kupariin tehtäviä investointeja, laajentavat yhteistyötä ja saavuttavat puolijohdeteollisuusketjun jatkuvan parantamisen ja pyrkivät saamaan molemminpuolista hyötyä. Win-win-tilanne.