Koti > Uutiset > Laajenna tuotantosuunnitelmia! Samsung Electronics harkitsee investointien lisäämistä Xi'an-tehtaaseen

Laajenna tuotantosuunnitelmia! Samsung Electronics harkitsee investointien lisäämistä Xi'an-tehtaaseen

BusinessKorean mukaan Samsung Electronics harkitsee investointeja toiseen, toiseen puolijohdeprojektiinsa, joka sijaitsee Xi'anissa, Shaanxin maakunnassa.

Arvopaperi- ja puolijohdeteollisuuden lähteiden mukaan Samsung Electronics aikoo kasvattaa muistipiirien rakentamiseen liittyviä investointejaan ensi vuonna 6,5 ​​miljardiin dollariin. Osa kasvatetuista varoista odotetaan käytettävän sen toisessa puolijohdetehtaassa Xi'anissa. On todettu, että Samsung Electronics ilmoittaa tämän sijoitussuunnitelman tämän vuoden loppuun mennessä.

On selvää, että vaikka Samsung Electronicsin täysi kapasiteetti Xi'anin ensimmäisessä puolijohdetehtaassa on täyteen ladattu, se ei silti pysty tyydyttämään NAND-muistitikun tarvetta. Elokuussa 2017 yritys allekirjoitti yhteisymmärryspöytäkirjan Shaanxin maakunnan hallituksen kanssa toisen tehtaan rakentamisesta. .

Samanaikaisesti Samsung Electronics ilmoitti aikovansa investoida 7 miljardia dollaria kolmen vuoden aikana vuoteen 2020 mennessä.

Tällä hetkellä NAND-flash-markkinat ovat osoittaneet elpymisen merkkejä, ja myös Samsung Electronics on motivoitunut. Nikkei News huomautti, että Samsung Electronics esittelee Xi'anissa älypuhelimissa ja muissa tehtaissa käytettäviä edistyneimpiä NAND-flash-muistilaitteita. Se toimitetaan pääasiassa paikallisiin älypuhelintehtaisiin, kuten Huawei, ja laitteiden tilausmäärän katsotaan olevan satojen miljardien jenien mittainen.

BusinessKorea uskoo, että Samsung Electronicsin, Toshiban, Western Digitalin, Micronin, SK Hynixin ja Intelin välillä on kova kilpailu NAND-flash-markkinoilla, vaikkakin Samsungin ylipainoisilla investoinneilla ja laajentumisella ei ole suurta vaikutusta markkinoihin. Koska muut yritykset leikkaavat tuotantoa, Samsung Electronics voi myös kasvattaa enemmän markkinaosuuttaan.

Mutta raportissa huomautettiin myös, että kiinalaiset ja kiinalaiset yritykset ovat muistisirujen suurimpia asiakkaita, Samsung Electronics on siksi paineessa, koska investoinnin ei tarvitse olla valmis vasta ensi vuoden elokuussa, vaan myös käyttääkseen tätä uutta tuotantolinjaa täysimääräisesti. Citigroupin analyytikko Lee Se-chul sanoi: "Samsung Electronicsin odotetaan laajentavan investointejaan jalostaakseen jopa 40 000 kiekkoa kuukaudessa."

On syytä mainita, että yhtiön uudet tuotantolinjan laitteet Xi'anissa on asennettu ja otettu käyttöön. Massatuotannon odotetaan alkavan ensi vuoden helmikuussa.