Koti > Uutiset > Applen uusi koneparannus! TSMC: n kolmannen vuosineljänneksen liikevaihto kasvoi 12,6% vuodentakaisesta

Applen uusi koneparannus! TSMC: n kolmannen vuosineljänneksen liikevaihto kasvoi 12,6% vuodentakaisesta

TSMC ilmoitti 9. lokakuuta, että sen syyskuun liikevaihto oli 102,17 miljardia yuania (NT dollaria, sama alla), mikä oli noin 23,67 miljardia yuania, mikä on 3,7% vähemmän kuin kuukaudessa ja kasvoi 7,6% edelliseen vuoteen verrattuna.

TSMC: n kolmannen vuosineljänneksen liikevaihto saavutti Applen uusien iPhone-lähetysten lämpenemisestä ja tasapainoisesta 5G-kysynnästä ennätyksellisen korkean, 293,046 miljardin yuanin, 21,6% enemmän kuin viime vuoden vastaavana ajanjaksona ja 12,6% edellisvuodesta.

Etukäteen toimitetun sähkömyymälän taloudellisen ennusteen mukaan alkuperäinen ennakoitu liikevaihto kolmannella vuosineljänneksellä laskee 2821 - 2852 miljardiin yuaniin, mikä on 17-18% viimeisestä neljänneksestä, mutta 7 nm: n prosessikysyntä on edelleen vahvaa , kasvattaen NTD-tuloja kolmannella vuosineljänneksellä korkeiden rahoitusstandardien ulkopuolella.

TSMC: n kertyneet tulot vuoden yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana olivat 752,748 miljardia yuania, mikä on 1,5% enemmän kuin vuotta aiemmin. Liikevaihdon odotetaan jatkavan nousuaan viimeisellä neljänneksellä.

Mikroverkon aikaisempien raporttien mukaan tutkimusyhtiö IC Insights huomautti, että sen myynnin odotetaan kasvavan vuoden jälkipuoliskolla 32% ensimmäiseen puoliskoon verrattuna, kun taas koko IC-teollisuuden kasvunopeus on vain 10%. Tämän vuoden 7 miljoonan euron maksuerien odotetaan nousevan 8,9 miljardiin dollariin, mikä vastaa 26%: n kokonaismyynnistä vuonna 2019, mikä vastaa 33%: n viimeisen vuosineljänneksen liikevaihdosta.