Koti > Uutiset > Apple on todennut, että iPhoneen 5G-versio käyttää pehmeää LCP-levyä

Apple on todennut, että iPhoneen 5G-versio käyttää pehmeää LCP-levyä

  Jotta voitaisiin vastata korkean taajuuden siirtotarpeeseen, Applen uudessa iPhonessa on käytettävä minkäänlaista pehmeää levyä, joka on aina kiinnittänyt huomiota markkinoihin, mutta uusimmat uutiset osoittivat, että Applen 4G-versio iPhonesta ottaa käyttöön MPI (Modify PI) pehmeä kortti tänä vuonna. IPhoneen 5G-versio, joka julkaistaan ​​ensi vuonna, käyttää kuitenkin LCP: tä (Liquid Crystal Polymer Resin) pehmeää levyä.


Tianfeng International Securitiesin analyytikko Guo Mingwei antoi raportin, jossa todetaan, että suurin osa uusista malleista tämän vuoden jälkipuoliskolla johtuu siitä, että MPI-kortin langaton suorituskyky 4G / LTE-kaistalla ei menetä LCP: tä, MPI: llä on edelleen etu tuotantokustannuksissa ja tuotannossa. IPhone-antennin pehmeän levyn materiaali vaihdetaan MPI-muotoon.

Guo Minghao huomautti, että LCP: n pehmeällä levyllä on etu korkean taajuuden langattomasta lähetyksestä, mutta tuotannon ongelman takia LCP: n pehmeän levyn etua ei toisteta.

Itse asiassa, mukaan yksinomainen uutinen ydinteknologian, Apple on lähes viimeistelty tämän vuoden maaliskuussa. Tämän vuoden iPhone perustuu MPI-pehmeään alukseen. LCP: n pehmeän levyn osalta on tarpeen parantaa tuotteen saantoa, ennen kuin sillä on mahdollisuus hankkia Apple.

On selvää, että Applen iPhone pehmeän hallituksen tilaukset tänä vuonna saadaan pääasiassa toimittajilta, kuten Taichung, Yuding, Tongtai ja Taiwanin toimitusketjun Fujimura. LCP: n pehmeän hallituksen tilaukset ensi vuonna odottavat, että mahdollisuudet päästä Ding Dingistä, Dongshan Precisionista ja Taichungista ovat korkeammat.

Pehmeän kartongin tehdas huomautti, että LCP: n laatu on todellakin paljon parempi kuin MPI, ja LCP: n alhainen häviö, joustavuus ja tiivistys ovat sen etuja, joten LCP: llä on huomattava etu korkean taajuuden komponenttien alalla. LCP: llä on kuitenkin 2 kuolemaan johtavaa vammaa. Yksi on se, että LCP-materiaalin kutistumisaste on liian korkea, mikä tekee tuotannosta vaikean, ja toinen on kustannus.

Lisäksi LCP: n raaka-aineiden tarjonta on myös suuri ongelma. Vain japanilaiset valmistajat Murata ja Kuraray voivat toimittaa ne. Näiden joukossa Muratan tuotantokapasiteetti on suuri, joten raaka-aineiden toimittajat voivat laajentaa tuotantoaan sujuvasti, mikä on myös osoitus myöhemmistä havainnoista.