Koti > Uutiset > Taudinpurkauksen vaikutuksesta Applen 45 miljoonan AirPods-tilauksen tekeminen on vaikeaa

Taudinpurkauksen vaikutuksesta Applen 45 miljoonan AirPods-tilauksen tekeminen on vaikeaa

Tämän laajamittaisen uuden kruunuputketiepidemian vaikutuksesta matkapuhelinteollisuuden ketjuun kuuluvien valmistajien rytmi on häiriintynyt, ja päätelaitteiden valmistajien varaston valmistelun etenemistä on lykättävä, joista päätelaitteiden valmistajat tai Apple-yritykset joilla on suurin vaikutus.

Tällä hetkellä sen lisäksi, että se sulkee Kiinassa kaikki myymälät ja vaikuttaa melkein miljoonan iPhonen myyntiin, iPhonen päävalmistaja Foxconn sulkee myös toimintansa. Raportoidaan, että Foxconn on ilmoittanut Shenzhen Foxconnin tehtaan työntekijöilleen, että kevätjuhlapäivän päättymisen jälkeen 10. helmikuuta eivät palaa tilapäisesti töihin ja heidän Zhengzhoun tehtaansa odotetaan jatkavan työtään ajoissa 10. helmikuuta.

IPhonen tuotantoon kohdistuvien vaikutusten lisäksi todellinen langaton HF-AirPods-sarja on Applen toiseksi myydyin laitteisto, ja sen ostaminen on tullut entistä vaikeammaksi epidemian vaikutuksesta.

Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan Applen aiemmin tilaamia 45 miljoonan AirPods-sarjan tuotteiden sarjaa ei epidemian vaikutuksen vuoksi ole onnistuttu tuottamaan pääasiassa siksi, että kolme valimoa, Lixun Precision, GoerTek ja Inventec, eivät ole jatkaneet työtään.

Nykyisen suunnitelman mukaan Lixun Precisionin, GoerTekin ja Inventecin odotetaan jatkavan työtään 10. helmikuuta, jolloin ne tuottavat kokonaan AirPods-sarjan tuotteita, mutta jos he haluavat vastata kysyntään, pelkään, että heidän on odotettava hetken .

Aikaisemmat strategia Analytics -raportit osoittavat, että Applen todellinen langattomien kuulokemikrofonien AirPods-myynti vuonna 2019 on lähes 60 miljoonaa. Paitsi, että Apple vei 71% todellisten langattomien kuulokkeiden markkinoiden tuloista.

Viime vuoden jouluna mainoskauden aikana käyttäjät ympäri maailmaa ryntäsivät AirPods-tuotteita, ja tällä hetkellä tätä tuotesarjaa on edelleen pulassa.