Koti > Uutiset > 220 miljardia jeniä! Japani tukee 6G-tekniikan tutkimusta ja kehittämistä

220 miljardia jeniä! Japani tukee 6G-tekniikan tutkimusta ja kehittämistä

Japani aikoo investoida 220 miljardia jeniä yksityisen sektorin tukemiseen 6G-tekniikan kehittämisessä. Abeen hallituksen talouden elvytyspaketti valmistuu ensi kuun alussa. Ohjelman osana hallitus aikoo perustaa rahaston tukemaan teollisuuden tutkimusta 6G-tekniikasta.

Aiemmin tällä viikolla japanilainen media tiedotti, että japanilainen televiestintä jättiläinen Japan Telecom Telephone Corporation (NTT) aikoo kehittää optisia puolijohteita, jotka käyttävät optisia signaaleja tietojen käsittelemiseen ja virrankulutuksen vähentämiseen yhdellä prosentilla. 65 yritystä on tehnyt yhteistyötä ja pyrkinyt saavuttamaan massatuotannon ennen vuotta 2030.

Raportissa huomautettiin, että Japani käyttää optisia puolijohteita tietojenkäsittelyteknologiana tukemaan 6G: tä ja rakentamaan maailmanlaajuiseen standardiin tähtäävän liittouman. NTT toivoo oppivansa oppia, että japanilaiset yritykset ovat jäljessä 5G-teknologiapatentteista. Se on ensimmäinen maailmanlaajuisessa yrityksessä, joka ryhtyy toimimaan 6G: n kanssa ja pyrkii johtamaan johtavaa asemaa tieto- ja viestintäalalla 10 vuotta myöhemmin, ja toivoo muuttavansa avainteknologiat maailmanlaajuisiksi standardeiksi.

Lisäksi Japanin hallitus aikoo saavuttaa täysin automaattisen ajon vuonna 2030. Japanin puolella uskotaan, että 5G ei riitä täysin itsenäisen ajon kaltaisen tekniikan toteuttamiseen. Sen on oltava “6G” tai jopa “6G +”. Siksi on odotettavissa, että 6G-signaalien täydellinen suosio toteutuu kymmenessä vuodessa, ja täysin automaattisen ajon aikakausi on todella aloitettu.

Itse asiassa ei vain Japani kilpaile 6G: n määräävästä asemasta. Kun 5G alkaa olla kaupallisesti saatavana maailmanlaajuisesti, 6G-tekniikasta on tulossa viimeisin kansallinen T & K-areena.

Tiedotusvälineet kertoivat viime viikolla, että tänään Yhdysvallat, Kiina, Japani, Etelä-Korea, Suomi ja muut maat ovat aloittaneet 6G: n tutkimus- ja kehitysradan. Tutkijat ovat yrittäneet löytää selkeän kehityspolun 6G: lle. Koska teollisuus on hyväksynyt matkaviestinnän iteratiivisen lain 10 vuoden välein, 6G ilmestyy noin vuonna 2030. Vaikka monet ideat 6G: stä ovat edelleen turhia, tulevaisuuden kilpailukyvyn varmistamiseksi meidän on tehtävä se etukäteen.

Yksityisellä sektorilla NTT: n IOWN: n lisäksi Etelä-Korean LG ilmoitti perustavansa 6G-laboratorion tämän vuoden tammikuussa; Samsungin tutkimuspohja Soulissa käynnisti myös 6G-tutkimuksen. Nokia, Ericsson ja SK Telecom ilmoittivat tämän vuoden kesäkuussa perustavansa strategisen kumppanuuden 6G: n tutkimiseksi yhdessä. Kiinan Huawei-yhtiön perustaja Ren Zhengfei mainitsi viime kuussa tiedotusvälineiden toimittajille osoittamassa haastattelussa toistuvasti, että Huawei todella teki sen 6G: llä ja 5G: llä.

Hallituksen tasolla Suomen hallitus lisäsi 25 miljoonaa euroa tämän vuoden alussa kuusivuotiseen 6G-tutkimushankkeeseen nimeltä ”6Genesis”. Nokia ja suomalaiset tutkimuslaitokset ja yliopistot ovat yhdessä suorittaneet tutkimusta ja ovat valmiita työskentelemään Etelä-Korean kanssa. Yhteistyötä.

Yhdysvallat on myös alkanut valmistautua 6G: hen. Trump sanoi, että "toivon, että 5G ja jopa 6G laskeutuvat pian Yhdysvaltoihin", Yhdysvaltain liittovaltion viestintäkomissio päätti avata 95 GHz: n taajuuden 3 terahertsin taajuudelle 6G-kokeisiin.

Kiinan tiede- ja teknologiaministeriö ilmoitti 7. marraskuuta käynnistävänsä virallisesti 6G: n T & K-toiminnan. Se järjestää 6G-teknologian T & K-työn aloituskokouksen kansallisen kehitys- ja uudistuskomission, opetusministeriön, teollisuus- ja tietotekniikkaministeriön, Kiinan tiedeakatemian ja Kiinan luonnontieteellisen säätiön kanssa ja ilmoitti kansallisen 6G-teknologian tutkimuksen ja kehityksen edistämistyöryhmän perustaminen ja yleinen asiantuntijaryhmä vastaa 6G-tekniikan tutkimuksesta ja ulkoasusta.