Koti > Meistä

Meistä

YIC International Co., Limited on sinun Intergeted-piiri elektroniikkakomponenttien toimittaja. Olemme yksi nopeimmin kasvavista elektroniikkakomponenttien tuotteiden jakelijoista, palveluista teollisten ja kaupallisten käyttäjien sähköisten komponenttien ja yritysratkaisujen ratkaisuihin.

YIC elektroniikan valmistajien kanssa eri puolilta maailmaa tarjoamaan monipuolisen ja tehokkaan tuotevalikoiman. Tarjoamalla mukana ovat integroidut piirit (IC) puolijohteet, IGBT / FET-moduulit, muisti, diodi, transistoritio, tasasuuntaajat ja muut elektroniset komponentit. Valikoima tuotteistamme satoista maailmanluokan valmistajista on suunniteltu antamaan sinulle tarvittava tekniikka polttoaineesi suunnitteluun.

YIC toimii toimituskanavan kumppanina alkuperäisten elektroniikan valmistajien kanssa maailmanlaajuisen verkon kautta, joka palvelee elektroniikkakomponentteja uusi alkuperäinen. Olemme ammatillinen jakelu ICs merkki: VISHAY / IR, NXP, ON, INFINEON, ST, NS, Microsemi, XILINX, Analog Devices, ALTERA, Texas Instruments, Lattice, Broadcom, Maxim, ATMEL, Lineaarinen, CYPRESS, FAIRCHILD, TOSHIBA, ACTEL , INTERSIL, Avago, PMC ja More. IGBT / FET Moduls Tuotemerkit: SEMICRON, EUPEC, MITSUBISHI, FUJI, POWEREX, IXYS, IR, ASTEC ja muuta.

Tarjoamme erikoistuneita elektroniikan komponentteja ja osaamista koko tuotteen elinkaaren ajan. YIC tekee tämän yhdistämällä asiakkaat oikeaan teknologiaan oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan. Tarjoamme asiakkaillemme ja toimittajillemme - maailman parhaat elektroniikkakomponenttien jälleenmyyjäyritykset - ylivoimaisen arvon ja yhdistävät ne yhtiön johtavien palvelujen kautta.

Palvelumme ja tukijärjestelmämme on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Näitä järjestelmiä tarkastellaan jatkuvasti ja niitä muutetaan vastaamaan muutoksia, kun pyrimme saavuttamaan "viime kädessä" asiakaspalvelun tason.

Asiakkaitamme yleensä hyötyvät:
Parannettu tehokkuus, joustavuus, skaalautuvuus ja luotettavuus
Vähentynyt riski, korkea laatu kilpailukykyisin hinnoin
Parempi kyky keskittyä kriittisiin prioriteetteihin, kun YIC tekee
Yksipuolinen, täyden palvelun hankinta
Vaikea löytää, pula ja vanhentuneet komponentit

Tervetuloa elektroniikkakomponenttien kyselyihin - Vaadi lupaus
Haluamme kuulla sinusta.

Etsimme jatkuvasti parempia tapoja parantaa kokemuksiasi. Palaute meistä - Ota meihin yhteyttä
Kiitos, että valitsit YIC - Sinun Intergeted-piiri-elektroniikkakomponenttien toimittajasi.
Welome kyselyt, sähköposti: Info@YIC-Electronics.com