Koti > Meistä

Y-IC .com on sinun Intergeted Circuit Electronic Components Supplier

Elektroniikkakomponenttien tuotteet

Esitellä Ota meihin yhteyttä

Tietoja YIC-Electronics.com-sivustosta

YIC-Electronics.com kuuluu YIC International Co., Limited: een - Sinun Intergeted-piiri elektroniikkakomponenttien toimittaja.
Olemme yksi nopeimmin kasvavista elektroniikkakomponenttien tuotteiden jakelijoista, palveluista teollisten ja kaupallisten käyttäjien sähköisten komponenttien ja yritysratkaisujen ratkaisuihin.

YIC elektroniikan valmistajien kanssa eri puolilta maailmaa tarjoamaan monipuolisen ja tehokkaan tuotevalikoiman. Tarjoamalla mukana ovat integroidut piirit (IC) puolijohteet, IGBT / FET-moduulit, muisti, diodi,
Transistoritriodi, tasasuuntaajat ja muut elektroniset komponentit. Valikoima tuotteistamme satoista maailmanluokan valmistajista on suunniteltu antamaan sinulle tarvittava tekniikka polttoaineesi suunnitteluun.

Esitellä

YIC Professional Distribution

YIC Professional Distribution

YIC toimii toimituskanavan kumppanina alkuperäisten elektroniikan valmistajien kanssa maailmanlaajuisen verkon kautta, joka palvelee elektroniikkakomponentteja uusi alkuperäinen.
Professional jakelu ICs merkki: VISHAY / IR, NXP, ON, INFINEON, ST, NS, Microsemi, XILINX, Analog Devices, ALTERA, Texas Instruments, Lattice,
CYPRESS, FAIRCHILD, TOSHIBA, ACTEL, INTERSIL, Avago, PMC ja More. IGBT / FET Moduls Tuotemerkit: SEMICRON, EUPEC, MITSUBISHI, FUJI, POWEREX, IXYS, IR, ASTEC ja muuta.

Sovellukset

Tarjoamme erikoistuneita elektroniikan komponentteja ja osaamista koko tuotteen elinkaaren ajan. YIC tekee tämän yhdistämällä asiakkaat oikeaan teknologiaan oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan.
Tarjoamme asiakkaillemme ja toimittajillemme - maailman parhaat elektroniikkakomponenttien jälleenmyyjäyritykset - ylivoimaisen arvon ja yhdistävät ne yhtiön johtavien palvelujen kautta.

Komponentti-sovellus audiovisuaalisessa, autoteollisuudessa, yleisradio, viestintä, tietotekniikka, teollisuus, instrumentointi, valaistus, lääketieteellinen, moottorinohjaus, turvallisuus.

 • Globaali markkinapaikka

  Laajassa globaalissa verkostossamme toimitustuotevalikoimamme luetteloi myymättä varaston luotettavien valmistajien ja jakelijoiden ympäri maailmaa. Voit hankkia mainosjakauma lähimpänäsi haluamaasi sivustoon.
 • Autenttinen & warrantied

  Kaikki YIC-Electronics.com: n tuotteet ovat joko luotettavien agenttien jakelijoita tai suoraan komponenttien valmistajilta. Voit luottaa siihen, että jokainen markkinoimme myymämme tuote on 100% uutta alkuperäistä ja takuuta.
 • Vaikea löytää osat

  One-stop, täyden palvelun hankinta. Laadukas & kilpailukykyiset hinnat. Vaikea löytää, pulaa & Vanhentuneet komponentit. Listalla miljoonia vaikeasti löydettäviä osia luotetuista lähteistä ja saatavilla toimitettavaksi lähes välittömästi.
 • Kilpailukykyiset hinnat

  Meillä on joitain alhaisimpia hintoja, joita löydät mistä tahansa. Useiden listausten avulla hintoja, hintoja ja hintoja voi nopeasti ja helposti vertailla milloin tahansa.
 • Asiakaspalvelu

  Meillä on asiakaspalveluagentteja ympäri maailman valmiina auttamaan. Voit lähettää kyselyn verkossa tai puhelimitse tai lähettää lähetä pyyntösi sähköpostimme, vastaamme pyyntöön tai kysymyksiin ajoissa.
 • Valitse YIC-Electronics.com

  YIC on sinun Intergeted Circuit Electronic Components Supplier, tukee pieniä tilausmääriä nopealla nopealla toimituksella. Valitse YIC säästää aikaa ja rahaa Takuu ja Warrantied. Hyvä toimittaja IC-sirut & IGBT-moduulit.

Ota meihin yhteyttä

Yhtiön pääkonttori

Yrityksen nimi:YIC International Co., Limited

Osoite:Yksikkö A5-B5 nro 509, 5 / F Sing Win Factory -rakennus, 15-17 Shing Yip St, Kwun Tong, Kowloon, Hongkong

 1. Pankkitiedot
 2. Pyydä tarjous
 3. Jakelupakkaus
 4. Ota yhteyttä sähköpostitse