Koti > Käyttöehdot

Käyttöehdot

Käyttöehdot


Tervetuloa YIC-Electronics.com: lle ja sen yhteistyökumppanit tarjoavat tuotteitasi ja palveluitasi seuraavien ehtojen mukaisesti. Jos vierailet tai ostat tämän sivuston sisällä, sinun tulee hyväksyä nämä ehdot. Lue ne huolellisesti.

Huomaa: Rekisteröitymisliittymän uutiskirje on oletuksena tarkistettu.


yksityisyys


Ole hyvä ja tarkista Tietosuojakäytännöt, joka myös ohjaa vierailusi verkkosivuillamme, ymmärtämään täysin käytäntöjämme.


Sähköinen viestintä


Kun vierailet YIC-Electronics.com: lla tai lähetät meille sähköpostia, sinä kommunikoit sähköisesti meille. Suostut vastaanottamaan meiltä sähköpostiviestit sähköisesti. Ilmoitamme sinulle sähköpostilla tai lähettämällä ilmoituksia tällä sivustolla. Hyväksyt, että kaikki sopimukset, ilmoitukset, ilmoitukset ja muut viestit, jotka tarjoamme sinulle sähköisesti, täyttävät kaikki oikeudelliset vaatimukset, että tällaiset viestinnät ovat kirjallisia.


tekijänoikeus


Kaikki tällä sivustolla, kuten tekstillä, artikkeleilla, grafiikoilla, logoilla, bannereilla, valokuvilla, painikkeen kuvakkeilla, kuvilla, äänileikkeillä, digitaalisilla latauksilla, datakokoelmilla ja ohjelmilla olevat sisällöt ovat YIC-Electronics.com: n tai sen sisällöntuottajien omaisuutta ja suojattuja Yhdysvaltain ja kansainvälisten tekijänoikeuslainsäädäntöä. Tämän sivuston kaiken sisällön kokoaminen on YIC-Electronics.com: n yksinomainen omaisuus, jonka tekijänoikeudet tekijä YIC-Electronics.com: lle


Tavaramerkit


YIC-Electronics.com-tavaramerkkejä ja -kauppaa ei saa käyttää sellaisen tuotteen tai palvelun yhteydessä, joka ei ole YIC-Electronics.com, ilman nimenomaista lupaa, tavalla, joka voi aiheuttaa sekaannusta asiakkaiden välillä tai millään tavalla, joka heikentää tai kieltää YIC-Electronics.com: n. Kaikki muut YIC-Electronics.com: n tai sen tytäryhtiöiden omistamat tavaramerkit, jotka näkyvät tällä sivustolla, ovat omistajiensa omaisuutta, jotka voivat olla YIC-Electronics.com: n tai sen tytäryhtiöiden kanssa sidoksissa tai joihin ne voivat liittyä tai jotka eivät ole sponsoroineet.


Lisenssi ja sivuston käyttöoikeus


YIC-Electronics.com antaa sinulle rajoitetun käyttöoikeuden tämän sivuston käyttämiseen ja henkilökohtaiseen käyttöön, eikä lataamiseen (muuhun kuin sivun välimuistitoimintaan) tai muokkaamiseen tai sen osaan, paitsi YIC-Electronics.com: n nimenomaisella kirjallisella suostumuksella. Tämä käyttöoikeus ei sisällä tämän sivuston tai sen sisällön jälleenmyyntiä tai kaupallista käyttöä, minkään tuotetietojen, kuvausten tai hintojen keräämistä ja käyttöä, tämän sivuston tai sen sisällön johdannaista käyttöä, tilitietojen lataamista tai kopiointia toisen kauppiaan hyödyksi tai minkään tietojenkäsittelyn, robottien tai vastaavien tiedonkeruu- ja irrotustyökalujen käytöstä.


Tätä sivustoa tai sen osaa ei saa jäljentää, kopioida, kopioida, myydä, jälleenmyydä, käydä tai käyttää muulla tavalla kaupallisiin tarkoituksiin ilman YIC-Electronics.com: n nimenomaista kirjallista suostumusta. Et voi kehittää, rajata tai hyödyntää kehystystekniikkoja, jotka liittävät YIC-Electronics.com: n ja yhteistyökumppaneidemme tavaramerkkejä, tunnuksia tai muita omistusoikeutta (kuten kuvia, tekstiä, sivun asettelua tai lomaketta) ilman nimenomaista kirjallista suostumusta.


Et voi käyttää mitään metakoodeja tai muita "piilotettuja tekstejä", jotka käyttävät YIC-Electronics.com: n nimeä tai tavaramerkkejä ilman YIC-Electronics.com: n nimenomaista kirjallista suostumusta. Kaikki luvaton käyttö lopettaa YIC-Electronics.com: n myöntämän lisenssin tai lisenssin. Sinulla on rajoitettu, peruutettava ja ei-ekskluzioiva oikeus luoda hyperlinkki YIC-Electronics.com: n kotisivulle niin kauan kuin linkki ei kuvaa YIC-Electronics.com: tä, sen osakkuusyrityksiä tai heidän tuotteitaan tai palveluitaan väärin, harhaanjohtavasti, halventavasti tai muutoin loukkaavina asia. Et voi käyttää mitään YIC-Electronics.com-logoa tai muuta graafista tai tavaramerkkiä osana linkkiä ilman nimenomaista kirjallista lupaa.


Jäsenyytesi tili


Jos käytät tätä sivustoa, olet vastuussa tilin ja salasanan luottamuksellisuudesta sekä tietokoneesi käyttöoikeuksien rajoittamisesta. Hyväksyt vastuun kaikista tilisi tai salasanasi toiminnoista. Jos olet alle 18-vuotias, voit käyttää verkkosivustoamme vain vanhempien tai laillisen huoltajan kanssa. YIC-Electronics.com ja sen osakkuusyhtiöt pidättävät oikeuden kieltäytyä palvelusta, lopettaa tilit, poistaa tai muokata sisältöä tai peruuttaa tilaukset omalla harkintansa mukaan.Tullisäädösten mukaan asiakkaiden on toimitettava voimassa olevat ja tarkat tiedot. Kaikkien vastaanottajien nimet, osoitteen ja maksajan nimen olisi oltava voimassa. Tietyt valtiot vaativat, että vastaanottaja toimittaa henkilötodistuksen tai passin tyhjentääkseen paketin tai maksujen tarkistamista varten. Asiakkaat ovat yksin vastuussa tietojen antami - sesta tarkkuudesta. Jos tiedot ovat virheellisiä ja estävät toimitukset tai toimitukset tai tulliselvityksen, emme ole vastuussa niistä eikä tarjoa mitään korvauksia tällaisissa tapauksissa.


YIC-Electronics.com noudattaa aina lakia, ja me ystävällisesti muistuttavat käyttäjiä tekemästä samoin. Koska maahantuojan asiakkaat ovat vastuussa kaikkien omien maidensa lakien ja määräysten noudattamisesta. Lisätietoja saat tietosuojakäytännöstä.


Arvostelut, kommentit, sähköpostit ja muu sisältö


Vierailijat voivat julkaista arvosteluja, kommentteja ja muuta sisältöä ja lähettää ehdotuksia, ideoita, kommentteja, kysymyksiä tai muita tietoja niin kauan kuin sisältö ei ole lainvastaista, salakavalaista, uhkaavaa, halventavaa, yksityisyyttä loukkaavaa, teollis- ja tekijänoikeuksien loukkaamista, tai muutoin haitallinen kolmansiin osapuoliin tai epämiellyttävä, eikä se sisällä tai sisältää ohjelmistoviruksia, poliittisia kampanjoita, kaupallisia haasteita, ketjukirjeitä, massapostituksia tai minkäänlaista "roskapostia". Et voi käyttää vääriä sähköpostiosoitteita, esiintyä henkilöitä tai yhteisöjä tai muutoin harhaan kortin tai muun sisällön alkuperää. YIC-Electronics.com varaa oikeuden (mutta ei velvoitteen) poistaa tai muokata tällaista sisältöä, mutta ei tarkista säännöllisesti lähetettyä sisältöä.


Jos lähetät sisältöä tai lähetä materiaalia, ja myöntää YIC-Electronics.com: lle ja sen yhteistyökumppaneille ei-eksklusiivisen, korvauksettoman, jatkuvaa, peruuttamatonta ja täysin lisensoivaa oikeutta käyttää, jäljentää, muokata, muokata, julkaista ja kääntää , luoda johdannaistyöjä, jakaa ja näyttää tällaista sisältöä kaikkialla maailmassa missä tahansa mediassa. Annat YIC-Electronics.com: lle ja sen osakkuusyhtiöille ja alilisensseille oikeuden käyttää sellaista sisältöä, jonka olet lähettänyt tällaisen sisällön yhteydessä, jos he valitsevat. Edustat ja takaa, että omistat tai muutoin hallitset kaikkia lähetettävään sisältöön liittyviä oikeuksia, että sisältö on tarkka, että toimittamasi sisällön käyttö ei ole tämän käytännön vastaista eikä aiheuta vahinkoa kenellekään henkilölle tai yhteisölle, ja että sinä maksat YIC-Electronics.com: lle tai sen osakkuusyrityksille kaiken saatavien sisällöstä johtuvien vaatimusten. YIC-Electronics.com: lla on oikeus, mutta ei velvollisuus seurata, muokata tai poistaa mitään toimintaa tai sisältöä. YIC-Electronics.com ei vastaa eikä vastaa mistään sisällöstä, jonka olet lähettänyt sinä tai kolmas osapuoli.


Menetyksen riski


Kaikki YIC-Electronics.com: sta ostetut tuotteet on tehty toimitussopimuksen mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että tappion ja otsikon riskit siirtyvät sinulle toimittaessasi rahdinkuljettajalle. Jotkin osapuolet ovat yhtä mieltä siitä, että tilauksen lähettämisen jälkeen kuljetus kuuluu yksinomaan kolmannen osapuolen logistiikkayrityksen vastuulle. Tämän vaiheen aikana tuotteen (tuotteiden) täysi omistusoikeus kuuluu ostajaan; kaikki vastuu ja riski kuljetuksen aikana vastaa ostajan.


Sileä toimitus ja mielenrauha suosittelemme, että asiakkaat ostavat merenkulun vakuutuksen kassalla. Jos paketti sisältää lähetysongelman, YIC-Electronics.com lähettää sinulle korvaavan paketin maksutta. Jos tuote ei ole enää varastossa, tarjoamme sinulle hyvitysvaihtoehdon.


Kaikki tilaukset, joilla ei ole laivansuojausta, eivät ole YIC-Electronics.com: n mukaisia, ja asiakas ottaa täyden vastuun pakettinsa aikana.


YIC-Electronics.com: ssä näkyvät toimitusaikat viittaavat arvioituun aikaan, jonka kuluessa paketit jättävät käsiemme. Koska tilauksesi todellista toimitusta voi vaikuttaa useisiin YIC-Electronics.com: n valvontaan kuulumattomien tapahtumien jälkeen, kun se lähtee tiloistamme, suosittelemme, että jos asiakkailla on erityinen tilaisuus tai tapahtuma, jossa he haluavat käyttää tuotteitaan esimerkiksi syntymäpäivänä, he tilaavat asiat hyvin etukäteen. YIC-Electronics.com ei ole vastuussa myöhästyneistä toimituksista. Meidän on kuitenkin työskenneltävä kanssasi varmistaaksesi sujuvan ostokokemuksen.YIC-Electronics.com tarjoaa tietoja bannerin kautta sivustollamme ja uutiskirjeitä asiakkaille, jotka tarjoavat yksityiskohtia toimitusten viivästymisistä johtuen joulun huippusesongistä ja kannustaa asiakkaita tilaamaan etukäteen. Emme siis voi olla vastuussa, jos asiakas ei saa tilaustaan ​​ajoissa joulua varten.


YIC-Electronics.com ei ole vastuussa mistään paketeista, jotka eivät tee sitä paikallisten tapojen kautta, ja se tuhoutuu sen vuoksi, että tuote on laitonta kohdemaassa. Asiakkaat ovat yksin vastuussa paikallisten lakiensa noudattamisesta. Emme myöskään voi olla vastuussa mahdollisista tuontiveroista, ja se on asiakkaiden vastuulla maksaa tämä maksu, jos sellainen on.


Jos ostaja evää paketin tuontitullien tai verojen vuoksi, ostaja ottaa täyden vastuun kaikista prosessin kustannuksista.


Kaikki toimittajien toimittamat tilaukset pidetään toimitettavina. YIC-Electronics.com ei voi olla vastuussa toimittamatta jättämisestä tässä tapauksessa.


Jos lähetys epäonnistuu mistä tahansa syystä ja osoitteen lähettäminen on asiakkaan toimittama oikea osoite, YIC-Electronics.com ei ole vastuussa, jos paketti palautetaan meille.


Riippumatta siitä, mitä asiakkaan tilaukset ovat, mitä toimitamme. Emme voi olla vastuussa siitä, että asiakas saa väärän kohteen, jos he ovat tehneet virheellisen tilauksen.


Ota yhteyttä kolmen kuukauden kuluessa lähetyspäivästä, jos et ole vielä saanut pakettisi toimitettaessa tavallisen, kiinteän tai ensisijaisen merenkulun kautta. Latinalaisen Amerikan osalta määräaikaa pidennetään 4 kuukaudeksi postilähetyksissä. Kaikki nopeutetut toimituskysymykset on ilmoitettava myös kolmen kuukauden kuluessa toimituspäivästä. Tämän ajanjakson jälkeen emme voi enää tarjota korvausta. Huomaa, että lähetyskuriiripalvelun verkkosivustolla toimitetut paketit nopeutetulla toimitustavalla on vapautettu tästä käytännöstä.


Tilaaminen


Vaikka kaikki pyrkivät varmistamaan tuotteen kuvausten, spesifikaatioiden ja hinnoittelun oikeellisuuden, saattaa esiintyä virheitä. Jos tällainen tilanne ilmenee, YIC-Electronics.com ei voi hyväksyä tilaustasi. Virheessä saat yhteyden täydelliseen selitykseen ja korjattuun tarjoukseen. Näytettäviä tietoja pidetään kutsuna käsitellä ei vahvistettu myyntitarjous. Sopimus vahvistetaan tavaran luovutuksen yhteydessä.


Joidenkin tuotteidemme suosion ja / tai tarjonnan rajoitusten vuoksi YIC-Electronics.com: n täytyy joutua rajoittamaan ostamaan hankittujen tuotteiden määrää. YIC-Electronics.com pidättää itsellään oikeuden muuttaa ostettavissa olevia määriä milloin tahansa, myös tilauksen tekemisen jälkeen.


Molemmat osapuolet ovat yhtä mieltä siitä, että tilausten lähettämisen jälkeen kuljetus kuuluu yksinomaan kolmannen osapuolen logistiikkayrityksen vastuulle. Tämän vaiheen aikana tuotteen (tuotteiden) täysi omistusoikeus kuuluu ostajaan; kaikki vastuu ja riski kuljetuksen aikana vastaa ostajan.


hintoja


Hinnat ja saatavuus voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Hinnat eivät sisällä tuontiveroa ja tulleja, jos pakettisi tulla tutkittavaksi ja verotettava paikallisten tapojen mukaan. Näiden maksujen maksaminen on ostajan vastuulla.


YIC-Electronics.com ei ole vastuussa eikä ole tietoa mahdollisista pankkimaksuista tai valuuttakurssieristä. Nämä maksut käsitellään liikkeeseen laskevalla pankilla, eikä YIC-Electronics.com palauta niitä.


Tuotekuvaukset


YIC-Electronics.com ja sen osakkuusyritykset yrittävät olla mahdollisimman tarkkoja tuotekuvausten kanssa. YIC-Electronics.com ei kuitenkaan takaa sitä, että tämän tuotteen kuvaukset tai muu sisältö ovat tarkkoja, täydellisiä, luotettavia, ajankohtaisia ​​tai virheitä. Jos YIC-Electronics.com: n itse tarjoama tuote ei ole kuvattu, ainoa korjaustoimenne on ottaa meihin yhteyttä keskustelemaan tilanteesta ja selvittää parhaan lopputuloksen.


Vastuuvapauslauseke ja vastuun rajoitus


Tämä sivusto on YIC-Electronics.com: n "AS IS" ja "AS AVAILABLE" perusteella. YIC-Electronics.com ei anna minkäänlaista ilmaisua tai takuuta mistään tämän sivuston käytöstä tai tämän sivuston sisältämistä tiedoista, sisällöstä, materiaaleista tai tuotteista. Olet täysin samaa mieltä siitä, että tämän sivuston käyttö on omalla vastuullasi.Sovellettavan lain sallimassa laajuudessa YIC-Electronics.com kieltää kaikki nimenomaiset tai epäsuorat takuut, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, epäsuorat takuut siitä, että ne ovat kauppaa ja sopivia tietyn käyttötarkoituksen kanssa. YIC-Electronics.com ei takaa, että YIC-Electronics.com: sta lähetetty sivusto, sen palvelimet tai sähköpostiosoitteet eivät sisällä viruksia tai muita haitallisia osia. YIC-Electronics.com ei ole vastuussa mistään tämän sivuston käytöstä aiheutuvista vahingoista, kuten välittömistä, välillisistä, satunnaisista, rangaistuksista ja välillisistä vahingoista.


Tietyt valtion lait eivät salli epäsuoran takuun rajoituksia tai tiettyjen vahinkojen poissulkemista tai rajoittamista. Jos nämä lait koskevat sinua, jotkut tai kaikki edellä mainituista vastuuvakuutuksista, poissulkemisista tai rajoituksista eivät ehkä koske sinua, ja sinulla saattaa olla lisäoikeuksia.


Sovellettava laki


Käymällä YIC-Electronics.com: ssä, olette samaa mieltä siitä, että näihin käyttöehtoihin ja niihin mahdollisesti liittyviin mahdollisiin riidoihin, jotka voivat syntyä sinun ja YIC-Electronics.com: n tai sen osakkuusyritysten välillä, sovelletaan niihin liittyviä lakeja, jotka eivät ole lainvalintasääntöjä.

riidat


Kaikki YIC-Electronics.com: n tai YIC-Electronics.com: n kautta ostettaviin tuotteisiin liittyvät riidat on toimitettava luottamukselliseen välimiesmenettelyyn asianmukaisessa lainkäyttöalueessa paitsi, että siinä määrin kuin olet millään tavalla rikkoinut tai uhannut rikkoa YIC-Electronics.com: n immateriaalioikeuksia, YIC-Electronics.com voi hakea kieltomääräystä tai muuta asianmukaista helpotusta missä tahansa valtion, liittovaltion tai kansallisen tuomioistuimen asiassa toimivaltaisessa tuomioistuimessa, ja suostut yksinomaiseen toimivaltaan ja paikkaan tällaisissa tuomioistuimissa. Tämän sopimuksen mukainen välimiesmenettely tapahtuu asianomaisen lainkäyttövallan vallitsevien sääntöjen mukaisesti. Välimiespalkinto on sitova, ja se voidaan merkitä tuomioksi missä tahansa toimivaltaisessa tuomioistuimessa. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa tämän sopimuksen mukaista välimiesmenettelyä ei voida yhdistää sellaiseen välimiesmenettelyyn, johon osallistuvat muut tämän sopimuksen soveltamisalaan kuuluvat osapuolet, joko välimiesmenettelyn kautta tai muulla tavoin.


Sivustojen käytännöt, muutokset ja erottamiskyky


Tarkkaamme tarkasti muita sääntöjämme, kuten Shipping & Returns -sääntöjä, jotka on lähetetty tälle sivustolle. Nämä käytännöt koskevat myös vierailua YIC-Electronics.com: een. Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa sivustollamme, käytäntöjämme ja näitä käyttöehtoja milloin tahansa. Jos jompikumpi näistä ehdoista katsotaan pätemättömäksi, mitättömyydeksi tai mistä tahansa syystä toteuttamiskelvottomaksi, kyseinen edellytys on erotettava, eikä se vaikuta jäljellä olevan ehtojen pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.


kysymykset:


Käyttöehdoista, tietosuojakäytännöstä tai muusta politiikkaan liittyvästä aineistosta saatuja kysymyksiä voi ohjata tukihenkilöihimme napsauttamalla alatunnisteen "Ota yhteyttä" -linkkiä. Tai voit ottaa meihin yhteyttä:


Info@YIC-Electronics.com